Ads Area

myvivoshop siparişlerinde vivo V Serisi’ne TWS kulaklık hediye

vivo, 10 – 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği yaz kampanyası kapsamında myvivoshop.com adresinden verilen V Serisi siparişlerinde güçlü özellikleriyle beğeni toplayan kablosuz kulaklıklarını hediye ediyor. 

 

Yenilikçi ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeken dünyanın lider teknoloji markalarından vivo, Türkiye’deki kullanıcılarına özel resmi satış kanalı myvivoshop.com için yeni bir kampanya başlattı. 


 

Tüketiciler, 10 – 31 Ağustos tarihleri arasında myvivoshop.com üzerinden V Serisi’nden yapacakları telefon alışverişlerinde hediye olarak vivo kablosuz kulaklıklara da sahip olacak. 

 
vivo V23 5G telefon alan kullanıcılara TWS2 ANC kablosuz kulaklık, V21 ve V21e model tercih eden kullanıcılara ise yüksek performanslı TWS2e kulaklık hediye ediliyor. 
 
 Yaz kampanyası kapsamında hediye TWS kulaklıkların yanı sıra; myvivoshop’a üye olanlara özel 100 lira hediye çeki ve sevdikleri ürünleri myvivoshop sepetine eklemiş ancak henüz satın almamış müşterilere özel 200 lira değerinde hediye çeki fırsatları sunuluyor.  
 
vivo V23 5G’de TWS 2 ANC kulaklıkla müziği doruklarda yaşayın 
vivo V23 5G, Türkiye’de bir ilk olan güneş ışınlarına ve diğer UV ışını kaynaklarına maruz kaldığında renk değiştiren arka cam yüzeyi, 7.39 mm’lik ultra ince çerçevesi ve gücünü havacılıkta kullanılan birinci sınıf alüminyumdan alan tek parça metal düz çerçevesi ile mükemmel tasarımı yeniden tanımlıyor. 
 
vivo V23 5G; 2400x1080 piksel 6.4 inç full HD+ çözünürlüklü ve 90 Hz yenileme hızına sahip Amoled ekranı ve 50 MP geniş açılı otomatik odaklama özellikli çift ön kamerasıyla tüketicilerin büyük beğenisini topluyor. 
 
V23 5G telefon alan kullanıcılara hediye edilen TWS2 ANC kulaklık, 4,7 gram ağırlığı ve kulağa tam oturan zarif tasarımı ile tüketicilere rahat bir kullanım sunuyor. 
 
Gelişmiş akustik tasarımı, 12,2 mm’lik süper güçlü bas sistemi ve 40 dB “Gelişmiş Gürültü Önleme” özelliği ile kullanıcılara akıcı bir deneyim sağlıyor. 
 
Kullanıcılar önemli bir telefon görüşmesi yaparken veya en sevdiği şarkıyı dinlerken tek dokunuşla dış dünyadan ayrılabiliyor, gürültü engelleme derecesini otomatik olarak ayarlayabiliyor veya şeffaflık modunu seçerek bulunduğu ortama dahil olabiliyor. 
 
29 saatlik ultra uzun pil ömrüne sahip TWS 2 ANC kablosuz kulaklıklar, aktif gürültü önleme özelliği açıkken 4,1 saate, bu özellik kapalı olduğunda ise 7,3 saate kadar stüdyo kalitesinde ses deneyimi sunuyor. 
 

vivo V21 ve V21e modellerini TWS2e kulaklık ile deneyimleyin

 
vivo V21 serisi, kamera odaklı özellikleri ve avantajlarıyla tüketiciler için ideal telefonları sunuyor. vivo V21, kendi segmentinde benzersiz bir özellik olan 44 MP OIS ön kamerası ve 64 MP OIS arka kamerası ile fotoğraf ve video çekme konusunda olağanüstü bir performansa sahip. 
 
V21e modeli ise şık bir gövdede profesyonel düzeyde fotoğrafçılık ve videografi yetenekleri sunan 44 MP AF ön kamera ve 64 MP HD arka kamera ile birlikte geliyor. 
 
Son derece şık ve ultra ince bir tasarıma sahip olan her iki model de stabil videolar, güzel selfieler ve net gece sahneleri arayan kullanıcılar için harika seçenekler sunuyor. 
 
vivo’nun gece selfiesi özellikli V21 ve V21e tercih eden kullanıcılarına hediye ettiği TWS2e kulaklığı; tek bir şarj ile 7,6 saat, şarj kutusuyla eşleştirildiğinde ise 30 saatlik uzun pil ömrüne sahip. 
 
Olağanüstü güç yönetimiyle bir araya getirilen kulaklık gittiğiniz her yerde kullanıcılara ihtiyacı olan tüm özgürlüğü sunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area