Ads Area

AVEA 4.5G SIM KART 1GB İNTERNET HEDİYE KAMPANYASI

4.5G uyumlu ÜCRETSİZ Sim Kartınız en yakın Türk Telekom Grup Mağazalarında sizi bekliyor! Üstelik 4.5G uyumlu cihaz kullanan mevcut müşterilere 30 gün geçerli 1GB cepten internet hediye!


Kampanyaya katılmak isteyen mevcut müşteriler SIM kartlarını 4.5G uyumlu SIM Kart ile değiştirdikten sonra 5555’e 4.5G SIM yazarak 30 gün geçerli 1GB hediye cepten internet kazanacaklar. 

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları *1GB hediye internet kampanyasından; Numara taşıma veya yeni hat tesisi ile belirtilen Avea faturalı/faturasız tarifelerine gelip aktivasyon tarihinden 30 gün ve üzerinde süre geçen müşteriler faydalanabilirler. 27 Kasım 2015 sonrasında Avea’ya gelen müşteriler 1GB kampanyasından faydalanamazlar. 
Kampanya kapsamında hediye internet kazanılabilecek son tarih 31.01.2016'dır. 4.5G’ye uyumlu cihaza sahip olan mevcut müşterilerimiz* 4.5G’ye uyumlu olmayan sim kartlarını 4.5G’ye uyumlu sim kart (USIM) ile değiştirdiklerinde 1 GB hediye verilecektir. 

4.5G’ye uyumlu cihaza sahip olan mevcut müşterilerimiz, 4.5G’ye uyumlu olmayan sim kartını 4.5G’ye uyumlu sim kart ile değiştirdiklerinde SMS veya müşteri hizmetleri kanallarını kullanarak ücretsiz olarak kampanyaya kayıt olabilirler. Kampanya kapsamında müşterilere, kampanyaya kayıt olduktan sonra 30 gün süresince ücretsiz 1 GB internet kullanım hakkı sunulacaktır. 

Bahsedilen fayda kampanya süresince bir kez elde edilecektir. 4.5G’ye uyumlu cihazı olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden sonra 4.5G’ye uyumlu olmayan sim kartlarını 4.5G’ye uyumlu sim kart ile değiştirdiklerinde “4.5G SIM” yazıp 5555’e göndererek kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir. Kampanya kaydının başarılı şekilde tamamlanmasının akabinde ilgili hatta SMS gönderilerek müşteri bilgilendirilecektir. 

Bununla birlikte, kampanyaya katılım için başvuruda bulunan müşterilerden Kampanya koşullarını sağlamayan müşterilere de kayıtlarının başarısız olduğu bilgisi SMS ile iletilir. Geçerlilik süresi sonunda kullanılmayan faydalar silinecektir. (30 gün) 

Tags

Ads Area