Ads Area

Panasonic 2009 EISA ödüllerini sildi süpürdü


Panasonic, merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde olan, 20 Avrupa ülkesinden 50 farklı ses, mobil elektronik, video ve fotoğraf dergisinin üye olduğu, Avrupa’daki en kapsamlı multimedya organizasyonu EISA tarafından verilen ödüllerde, geçen yılki performansını tekrarladı ve dört ödül birden aldı.
Operasyondan Sorumlu Üst Yönetici ve Panasonic Avrupa Başkanı Joachim Reinhart, rekor olarak kabul edilen bu başarıyı şöyle değerlendirdi: "Avrupa’nın en önemli teknoloji ve tüketici elektroniği gazetecileri tarafından aday gösterilmekten ve yeniden dört adet EISA ödülü almaktan onur duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da durmayacağız. Çalışmalarımızla ürün gamımızı geliştirerek, daha fazla keyif için yaşama katkıda bulunacağız.”
Jüri’den ürünlere övgü dolu sözler yağdı
EISA jürisi 2008-2009 Avrupa’nın en iyi Blu-Ray Player’ı olarak seçtiği Panasonic DMP-BD50 için “Bir Blu-Ray Player’dan çok daha fazlası” değerlendirmesini yaparken, Avrupa’nın En İyi Plazma TV ödülünü alan Panasonic VIERA TH-46PZ85 için ise “Dünyanın ilk 46inç Full HD televizyonu olan bu plazma, sadece büyük ekran keyfini yaşatmakla kalmıyor aynı zamanda muhteşem bir görüntü kalitesi sunuyor” yorumunda bulundu.
Ev sinema sistemi kategorisinde en iyi Avrupalı DVD/HDD Kaydedicisi seçilen Panasonic DIGA DMR-EH68/685’in çok yönlülüğüne ve sayısız video kayıt özelliklerine dikkat çeken jüri, en iyi Avrupalı Kompakt Kamera ödülünü verdiği Panasonic Lumix DMC TZ5’ in geniş zoom aralığı ile her biçim ve konuya uyum sağlayabilen lensine övgü yağdırdı.
2008 EISA Ödülleri; 29 Ağustos 2008’de Berlin’de IFA kapsamında düzenlenecek Gala gecesinde sahipleriyle buluşacak.milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area