Ads Area

XPG’den ROG Onaylı SPECTRIX D50 DDR4 RGB RAM

XPG’nin yeni bellekleri eşsiz performans için ROG anakartlarla mükemmel uyum içerisinde çalışmak üzere tasarlandı 
 

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, ASUS’un oyunculara özel markası ROG onaylı yeni DDR4 RGB bellek modeli SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED’ı duyurdu. 
 


Özel olarak ROG marka anakartlarda mümkün olan en yüksek performansı sunması için tasarlanan bellekler, kolay hız aşırtma için Intel® XMP desteği de veriyor.  
 
Yüksek Performans ve Zahmetsiz Hız Aşırtma  
ROG tarafından bir dizi sıkı teste tabi tutulan SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB, bu testlerin tümünden başarıyla geçerek DDR4 destekli ROG Intel® anakartlarda ideal performans sunabildiğini kanıtladı. 
 
Bu sayede kullanıcılar uyumluluk konusunu düşünmeden 3600MHz’e varan hızların ve %5 ekstra performans artışının tadını çıkarabilecekler. 
 
D50 ROG-CERTIFIED aynı zamanda Intel® XMP 2.0 desteğine sahip tüm anakartlar ile de uyumlu biçimde çalışıyor. Bu sayede BIOS ayarlarıyla uğraşmadan kolayca hız aşırtma (overclock) yapılabiliyor.  
 
Şık Bir Gamer Dokunuşu 
Oyucu ekipmanlarının olmazsa olmazı RGB aydınlatmaya sahip olan SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED’ın aydınlatma efektleri ROG AURA SYNC yazılımıyla kolayca ayarlanabiliyor. 
 
RGB aydınlatma, bellek modülünün abartısız fakat şık tasarımını bütünleştirerek sade çizgiler ve ufak köşelerin hâkim olduğu tasarımı öne çıkarıyor.  
 
Ömür Boyu Garanti 
 
2x8GB’lık kitler halinde gelen SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB bellek azami düzeyde dayanıklılık ve güvenilirlik sunması için en kaliteli yongalar kullanılarak üretildi. 
 
Kullanıcıların ürünü gönül rahatlığıyla tercih etmeleri için de ürünün ömür boyu garantisi bulunuyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi ve fiyatıysa ileri bir tarihte açıklanacak.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area