Ads Area

Acer ConceptD 7 Ezel Pro Dönüştürülebilir Dizüstü Bilgisayar

Yüksek işlem gücü ve grafik performansı yanında güçlü bellek ve depolama özellikleri ile ağır iş yükleri için ideal olan Acer ConceptD 7 Ezel Pro dönüştürülebilir RTS Studio dizüstü bilgisayar, içerik üreticilere fikirlerini gerçeğe dönüştürüp paylaşma fırsatı sunuyor. 
 

ConceptD 7 Ezel Pro’nun renkleri doğru bir biçimde yansıtan UHD dokunmatik ekranı eğilip dönerek üst düzey esneklik ve rahatlık sağlayan beş farklı modda kullanılabiliyor. 
 
Masaüstü bilgisayarın yerini alabilecek performansı yanınızda taşımanızı sağlayan Acer ConceptD 7 Ezel Pro (CC715-71P) dizüstü bilgisayar, çizim yapmak, işlerini son haline getirmek ve sunum yapmak isteyen içerik üreticilerinin hayatını kolaylaştıracak tasarım ve kullanım özelliklerine sahip. 


 
CES 2020 İnovasyon Ödülü’ne sahip dizüstü bilgisayarda, ürünlerin beş farklı modda kullanılmasını sağlayarak tasarımcıların birlikte çalışmasını, fikirlerini hayata geçirmesini ve paylaşmasını daha önce hiç olmadığı kadar kolay hale getiren, Acer’ın Ezel adını verdiği menteşeler kullanılıyor. Bu tasarım, dizüstü bilgisayarı her tür çalışma senaryosuna uygun hale getiriyor. 
 
Dokunmatik ekran ve EMR kalem çizim yapmayı çok kolay hale getiriyor 
 
ConceptD 7 Ezel Pro’nun dokunmatik ekranı, birlikte sunulan hızlı ve hassas Wacom EMR kalem ile doğal bir yazı yazma deneyimi sağlıyor. Bu sayede çizim yapmak veya müşterilere sunum yapmak kolaylaşıyor. 
 
Daha iyi tepki süreleri, daha üst seviye kesinlik, çözünürlük, basınç hassasiyeti, ekran üzerinde gezdirerek kullanım imkânı ve dayanıklılık sunan EMR kalemler, mürekkep akışkanlığını mükemmel bir şekilde taklit ediyor ve pil gerektirmeyen teknolojisi ile dikkat çekiyor. 
 
Ayrıca tasarımcılar ConceptD 7 Ezel Pro’da yer alan paylaşım modu, askı modu, stant modu, tablet modu veya ekran modu gibi seçenekler arasından kendilerine en uygun olanı seçerek cihazlarını ellerindeki işe en uygun şekle getirebiliyor. 
 
Gelişmiş parlaklık ve dayanıklılık özellikleri ile daha iyi bir ekran deneyimi 
 
Dizüstü bilgisayarda yer alan 4K IPS ekran (3840 x 2160 piksel çözünürlük) sayesinde, içerik üreticilerin çalışmaları 8 milyondan fazla pikselle ayrıntılı ve net bir şekilde hayat buluyor. 400 nit parlaklık da görüntülerin canlı ve göz alıcı olmasını sağlıyor. 
 
Entegre renk düzeltme teknolojilerinin kullanıldığı ConceptD 7 Ezel Pro’nun ekranı PANTONE® Matching System (PMS) renklerini son derece gerçekçi şekilde sunabiliyor. 
 
Böylece Adobe® renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan gerçekçi renk üretimi ve Delta E < 2 renk doğruluğu elde ediliyor. Renk profillerini yönetmek ve sistem ayarlarını değiştirmek de Acer’ın ConceptD Palette kullanıcı arayüzü ile kolaylaşıyor. 
 
Düşmelere karşı dayanıklılık sağlamak için Gorilla Glass 6 ile üretilen ConceptD 7 Ezel Pro dizüstü bilgisayarın 15,6 inçlik ekranı, yansıma önleyici bir kaplamaya da sahip. Bu özellikler hareket halinde, özellikle de açık havada parlak ışık altında çalışan tasarımcıların işini çok kolaylaştırıyor. 
 
Tasarımında leke tutmayan ve aşınmaya dayanıklı kaplamalardan yararlanılan cihazda, dayanıklılık için korozyona ve paslanmaya dirençli mikro-ark oksidasyonlu bir kaplama bulunuyor. 
 
Yüksek işlem gücü ve grafik performansı ile ağır iş akışları için ideal Sekiz çekirdekli 10. Nesil Intel® Core™ i7-10875H işlemci, NVIDIA Quadro RTX 3000 GPU, 16 GB DDR4 bellek ve 1 TB NVMe PCIe SSD’ler içeren ConceptD 7 Ezel Pro dizüstü bilgisayar, ağır iş akışları için ideal. 
 
İçerik üreticiler bu cihazla videolarını hızla düzenleyip işleyebiliyor, 3D animasyonlar oluşturabiliyor ve çalışmalarını gerçek zamanlı olarak gösterebiliyor. 
 
ConceptD 7 Ezel Pro modelinde 40 Gb/sn hıza sahip iki USB-C ThunderBolt™ 3 bağlantı noktasının yanı sıra, iki adet USB 3.1, bir adet HDMI 2.0 bağlantı noktası ve pürüzsüz cam touchpad yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar güç düğmesi üzerindeki parmak izi okuyucuyla Windows Hello özelliğini kullanarak cihazlarına daha güvenli giriş yapabiliyor. 
 
Serin ve sessiz çalışacak şekilde tasarlanan ConceptD 7 Ezel Pro dizüstü bilgisayarlar, yüksek işlem gücü ve grafik performansı sunarken 4. Nesil AeroBlade™ 3D fanlar ve en yeni soğutma teknolojisi, hem gürültü düzeylerini 40 dBA'nın altına indirmek hem de sınırları zorlandığında bile cihaz ile içindeki bileşenlerin soğuk kalmasını sağlamak için benzersiz bir aerodinamik "Girdap Akış" oluşturur. Bu da ürünün bir kütüphane kadar sessiz olduğu anlamına geliyor.  
 
RTX Studio ile maksimum performans ve kararlılık 
NVIDIA’nın yaratıcı alanlarda çalışanların ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği RTX Studio programına dahil olan ConceptD 7 Ezel Pro dizüstü bilgisayar, hayal gücünü büyük bir hızla gerçeğe dönüştürmek için sıkı donanım ve yazılım standartlarını karşılıyor. 
 
RTX hızlandırma özelliğiyle dünyanın önde gelen 40 yaratıcılık ve tasarım uygulamasına güç veren cihaz, NVIDIA Studio sürücüleriyle de maksimum performans ve kararlılık sunuyor. 
 
2,5 kg ağırlığında ve tamamen beyaz renkte şık bir tasarıma sahip olan ConceptD 7 Ezel Pro, 7 saate kadar pil ömrüyle bir çalışma günü boyunca içerik üreticilerin yanında yer alıyor. Fiyat ve Bulunabilirlik Acer ConceptD 7 Ezel Pro CC715-71P, 29.040 TL fiyatla satışta.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area