Ads Area

realme GT, İlk Satışa Özel Kampanyalı Fiyatıyla Trendyol’da

realme’nin çok beklenen Qualcomm Snapdragon 888 İşlemcili Amiral Gemisi GT, tüketicisiyle 16 Eylül tarihinde, ilk satışa özel fiyatıyla Trendyol’da buluştu. 
 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme’nin Türkiye’deki ilk amiral gemisi GT, Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi, 120Hz yenileme hızına sahip Süper AMOLED ekranı, 65-watt SuperDart şarj ve 4.500 mAh pil gibi özellikleri ile tüketicisinin heyecanla beklediği bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor. 


 
Merakla beklenen gün geldi ve 16 Eylül’de Trendyol’da ilk satışa özel fiyatıyla realme GT Yarış Sarısı rengi ile tüketicisiyle buluştu. realme GT Türkiye pazarında yalnızca birkaç telefonda bulunan Snapdragon 888 gücüyle öne çıkıyor. 
 
Uzun mesafe sürüşleri için tasarlanmış yüksek performanslı spor arabaların konseptinden ilham alınarak tasarlanan realme GT, vegan deri kaplaması ile panelin parmak izi toplamamasını, koku emmemesini ve çatlamalara karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. 
 
Yüksek hızının yanı sıra 64 MP çözünürlüklü Sony üçlü kamerası ile harika fotoğraflar çekmenize yardımcı olurken, Süper Gece Modu, Panorama, Profesyonel Çekim modu, timelapse, portre, HDR, ultra geniş açı ve ultra makro, PF modu gibi özelliklere sahip gelişmiş kamerasıyla harika fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. realme GT’yi 16 Eylül tarihine özel Trendyol’da ‘realme Türkiye Garantili’ olarak Trendyol sitesi ve trendyol mobil uygulamasından satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area