Ads Area

Turkcell’de özel Ramazan indirimleri başladı

Turkcell, Ramazan ayının başlamasıyla beraber hem Turkcell mağazalarında hem de Turkcell Pasaj’da yüzlerce üründe indirime gitti. 

Küçük ev aletlerinden cep telefonlarına, akıllı saatlerden, televizyonlara kadar yüzlerce üründe özel Ramazan indirimi ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. 


 
Turkcell her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da elektronik ürünlerde güvenli alışverişin adresi olan Turkcell Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında yüzlerce üründe indirime gitti. 
 
İndirim kampanyası kapsamında Turkcell Pasaj’da satışta olan cep telefonlarından bilgisayarlara, oyuncu ürünlerinden akıllı TV’lere kadar 9 farklı kategoride 200’den fazla ürün hızlı teslimat, ücretsiz kargo ve avantajlı fiyatlarla 30 Nisan tarihine kadar satın alınabilecek. 
 
Turkcell Pasaj ve Turkcell mağazalarında büyük ilgi gören ‘Fırsat Garajı’ kategorisinde de cep telefonu, tablet, akıllı saat ve aksesuarlardan oluşan tam 22 ürün, yüzde 35’e varan indirimler ve avantajlı taksit seçenekleriyle ay sonuna kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 
 
Ayrıca Fırsat Garajı ürünlerinden 5 akıllı telefon modelinde Financell’in 5. yılına özel olarak haftalık 5 GB internet paketi hediye edilecek. 
 
Ramazan ayı boyunca Turkcell mağazalarını ziyaret edenler ise çay makinesi, tost makinesi, blender gibi küçük ev aletlerindeki özel indirimlerden faydalanabilecek. 
 
Teknolojik ürün satışına Turkcell güvencesi getiren Turkcell Pasaj’da hem dünyaca ünlü markaların hem de Türkiye'nin önde gelen tedarikçilerinin ürünleri güvenle satın alınabiliyor. Turkcell Pasaj’a www.turkcell.com.tr/pasaj adresinden ulaşılabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area