Ads Area

D&R mağazalarında elektronik kampanyaları rüzgarı

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; kültür, sanat ve eğlence tutkunlarını yepyeni fırsatlarla buluşturmaya devam ediyor. 
 

Elektronik ürünlerde kaçırılmayacak indirimler D&R mağazalarında teknoloji tutkunlarını bekliyor.  
 
Elektronik tutkunlarına özel indirimler 
D&R mağazalarını ziyaret edenler, teknolojik ürünlerde sunulan indirimleri kaçırmıyor.
 
Spor ve aksiyon tutkunları, 18 Nisan’a kadar geçerli indirim kampanyası kapsamında GoPro Hero9’a, 4999 TL yerine 4625 TL’ye sahip oluyor. 


 
Stüdyo kalitesinde çekimler yapmanızı sağlayan kamerayla çarpıcı videolar ve profesyonel fotoğraflara sahip olabilir, uzun batarya ömrüyle sevdiğiniz şeyleri anında yakalayabilirsiniz.
 
 18 Nisan’a kadar D&R mağazalarına gelenler, müziğin zevkini her an yaşatan olan JBL Clp3 Speaker’ı 329 TL, JBL Charge4’ü 1399 TL özel fiyatıyla satın alabiliyor. 
 
Müziğinizi isterseniz, JBL Clp3 Speaker'ı kıyafetinize veya çantanıza asarak yanınızda taşıyabilir, isterseniz de havuz kenarında JBL Charge4'ün yüksek ses kalitesiyle dinleyebilirsiniz. 
 
 Retro meraklılarının gözdesi pikaplarda %25’e varan indirimler de D&R kullanıcılarını bekliyor. Göz alıcı tasarıma sahip Ion Premier Lp 1699 TL yerine 1299 TL’ye müzik severlerle buluşuyor. 
 
Nostaljik tasarımı teknolojiyle buluşturan pikap ile müziğin tadını herhangi bir Bluetooth hoparlörle veya dahili hoparlörle çıkarabilir, ses kayıtlarınızı dijital dosyalara dönüştürebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area