Ads Area

Yeni GFN Perşembe Oyunları ve Daha Fazlasıyla GeForce NOW Birinci Yılını Kutluyor

Bu Perşembe NVIDIA, GeForce NOW'un beta sürümünden çıkmasının ve büyüyen PC oyun dünyasını oyuncuların yeterli güce sahip olmayan veya uyumsuz cihazlarına getirmesinin birinci yıldönümünü kutluyor.


 

Yıldönümü kutlamaları aynı zamanda GFN Perşembe’lerinin bir sonraki güncellemesiyle aynı zamana denk geliyor. Bu Perşembe NVIDIA, Şubat ayında GeForce NOW’a gelecek oyunları ve bu hafta GeForce NOW’da mevcut olacak 13 oyunların listesini yayınladı.



NVIDIA geçtiğimiz yıl yeni oyunların oynanabileceği alanları artırarak GeForce NOW'u Chromebook, Android, iPhone ve iPad'leri kapsayacak şekilde genişletmişti. Bugün NVIDIA Chrome tarayıcısını ve yeni Apple M1 yongası üzerine kurulu Mac'leri kullanarak PC ve Mac için platform desteğini genişlettiğini duyurdu. Bu hala Rosetta üzerinden olmakla birlikte artık resmi olarak destekleniyor.

NVIDIA, birinci yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak, kaç saat oyun oynandığı, NVIDIA Highlights ile yakalanan görüntüler gibi streaming detaylarını da paylaşıyor. 

2020’de GeForce NOW’da 175 Milyon Saat Geçirildi

GeForce NOW, oyuncuların oyunlarda deneyimledikleri tüm efsanevi anlarını otomatik olarak yakalar. GeForce NOW üyeleri, NVIDIA Highlights teknolojisi sayesinde otomatik olarak yakalanan 130 milyondan fazla efsanevi anları kayıt altına alabildiler. Bu efsanevi anlar, oyuncuların 2020 yılı boyunca oyun başında geçirdikleri 175 milyon saattin içerisinden elde edildi. Bu rakamlara, Aralık ayında RTX ile yayınlanan Cyberpunk 2077'de geçirilen 3 milyon saat de dahildir.

Daha Fazla Platform Eklendi

Bugünden itibaren, Chrome tarayıcısı için beta desteği Windows PC ve macOS'a geliyor. Böylece üyeler daha fazla cihazda tarayıcılarından GeForce NOW’a erişebilecek. Bütün platformdaki yerel uygulamalar hala en iyi oyun deneyimini ve özelliklerini sağlıyor ve artık buralarda oyun oynamak çok daha kolay olacak. Bu deneyimi yaşamak için için Chrome tarayıcısından https://play.geforcenow.com adresini ziyaret edip hesabınıza giriş yaparak dilediğiniz oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

NVIDIA’nın bugün indirilebilen en son istemci sürümü, yeni Apple M1 VIA Rosetta 2 yongası ile Mac'ler için resmi destek de ekliyor. Yeni çipli Apple ürünlerinde GeForce NOW uygulamasına erişmek isteyen kullanıcıların öncelikle Rosetta'yı yüklemesi gerekiyor. 

Şubat Ayında GFN Perşembe Güncellemeleri

GeForce NOW üyeleri bu ay 30'dan fazla oyunu oynama fırsatı yakalayacak. Şubat Ayı içerisinde GeForce NOW üyeleri Square Enix, Apex Legends Season 8, Valheim, Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ve Outriders demosuna erişebilecekler.

Bu ay içerisinde GeForce NOW’da erişilebilecek tam liste: (ilk 13 oyun, 4 Şubat GFN Perşembe gününde oynanabilecek olan oyunları göstermektedir)

  1. Apex Legends Season 8 (Origin ve Steam)
  2. Blue Fire (Steam)
  3. Code2040 (Steam)
  4. Curious Expedition 2 (Steam)
  5. Magicka 2 (Steam)
  6. Might & Magic Heroes V: Tribes of East (Steam)
  7. Mini Ninjas (Steam)
  8. Order of Battle: World War II (Steam)
  9. Path of Wuxia (Steam)
  10. Secret World Legends (Steam)
  11. Valheim (Steam)
  12. Warhammer 40,000 Gladius Relics of War (Epic Games Store)
  13. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Epic Games Store)
  14. Art of Rally
  15. Darkest Hour: A Hearts of Iron Game
  16. Day of Infamy
  17. Everspace
  18. Farm Manager 2018
  19. Farmer's Dynasty
  20. Lara Croft and the Temple of Osiris
  21. Lumberjack's Dynasty
  22. Observer: System Redux
  23. Outriders demo
  24. Project Highrise
  25. Rise of Industry
  26. Sniper: Ghost Warrior 2
  27. South Park: The Fractured But Whole
  28. South Park: The Stick of Truth
  29. The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
  30. Thea 2: The Shattering

 

Açıklanan liste bu şekilde olsa da NVIDIA Ocak ayında olduğu gibi Hitman 3, The Medium, the Immortals Fenyx Rising demosu, Dyson Sphere Program ve Neon Abyss'in lansmanı gibi Şubat ayında da bazı sürpriz eklemeler yapacağını duyurdu.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area