Ads Area

realme 6i soda mavisi renk seççeneği satışta

Dünyanın en genç ve en hızlı büyüme kaydeden teknoloji markası realme, Nisan ayında Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunduğu realme 6i modelini, şimdi yazın favori rengi “soda mavisi” seçeneği ile tüketicilerle buluşturuyor.


35 milyona ulaşan kayıtlı kullanıcı sayısı ile çok kısa sürede dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası haline gelen realme, Nisan ayında Türkiye’de satışa sunduğu ve büyük beğeni kazanan realmi 6i modelini yeni renk seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.



Daha önce “süt beyazı” ve “yeşil çay” olmak üzere iki ayrı renk seçeneği ile satışa sunulan realme 6i, yazın favori ve sıcak rengi “soda mavisi” ile uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefon arayan teknoloji tutkunlarının gözdesi olacak. 

realme 6i, Soda mavisi realme 6i, 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Mediamarkt, Vatan ve Teknosa satış noktalarında raflarda yerini alacak.



realme 6i, dünyanın Helio G80 yonga seti ile güçlendirilmiş ilk akıllı telefonu olarak öne çıkıyor. 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Helio G80; güçlü bir oyun performansı, daha yüksek görüntü kalitesi ve daha kararlı bir kare hızı sağlıyor.


realme 6i, video izlerken veya oyun oynarken etkileyici bir deneyim sunan devasa tam ekranla geliyor. 6.52 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı, 720×1600 piksel çözünürlük ve 269 ppi piksel yoğunluğu sunuyor.


realme 6i'nin 48MP AI dört kamerası, daha net fotoğraflar için daha yüksek pikseller sağlayarak kullanıcılara daha güçlü bir fotoğraf deneyimi sunuyor. 


16MP Süper Net Selfie, her zaman ve her yerde, gece bile en başarılı selfie’leri çekmenizi sağlıyor. AI teknolojisi ve çoklu çerçeve sistemi teknolojisinin kombinasyonu; gürültü azaltma, el titremesi, vurgu bastırma ve dinamik aralık iyileştirme özellikleri ile süper gece manzaraları çekmeye olanak tanıyor. 

8MP büyüklüğündeki 119° ultra geniş açılı kamera sayesinde, fotoğraf ve videolarda normalden 4 kat daha geniş görüntü alınıyor.  
4 cm makro kamera, yakın mesafedeki nesnelerin fotoğraflarını daha net ayrıntılarla çekmeye imkan tanıyor, büyük boyutlu piksel, daha parlak görüntüleme efektleri sağlayarak fotoğrafları daha parlak hale getiriyor.



realme 6i’nin 5000mAh büyük pili, 39 güne kadar bekleme süresi sunuyor. Üçlü güvenlik koruması, şarj konusunda endişeleri ortadan kaldırıyor. 

Güvenlik ve ısı kontrolü sayesinde şarj esnasında oyun keyfi devam edebiliyor. Telefon USB Type-C bağlantısı ile 18W hızlı, micro USB kablo ile de 10W hız ile şarj edilebiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area