Ads Area

Galaxy Note20 ödüllü Samsung PENUP yarışması tüm hızıyla devam ediyor!

Samsung’un 21 Ağustos’a kadar devam edecek ve Samsung Galaxy akıllı telefon kullanıcılarının katılabildiği, PENUP yarışmasında en kreatif çizimi yapan katılımcılara 5 adet Galaxy Note20 hediye edilecek.



Hayatı dolu dolu yaşarken yaratıcılığınızı gösterme zamanı geldi. Samsung’un Galaxy akıllı telefonlarının hızla büyüyen sanat topluluğu PENUP uygulaması ile yeteneğinizi kitlelere ulaştırarak Galaxy Note20 ödülünün sahibi olabilirsiniz.




Samsung’un 21 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek ve Samsung Galaxy akıllı telefon kullanıcılarının katılabildiği PENUP yarışmasında en kreatif çizimi yapan katılımcılara 5 adet Galaxy Note20 hediye edilecek. 

Bunun için yarışmaya katılmak isteyen kullanıcıların, öncelikle PENUP uygulamasına girip kadın kahraman, erkek kahraman veya Galaxy Note20 temalarından birini seçerek bu çizimi tamamlamaları gerekiyor. 

Ardından katılımcıların yaptıkları çalışmanın linkini https://www.samsung.com/tr/penup-yarismasi-2020/ sayfasında yer alan formdaki diğer bilgileri de doldurarak göndermeleri yeterli oluyor.


Yaratıcı şekilde çizdikleri resimleri belirtilen adrese yükleyen katılımcıların başvuruları Samsung Türkiye ve Cheil özel jürisi tarafından farklılık, dil ve anlatım, özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecek ve en yaratıcı başvurunun sahibi 5 kişi, 21 Ağustos’ta Samsung Türkiye Sosyal Medya hesaplarından yapılacak duyuru ile yayınlanacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area