Ads Area

Mutluluğun Fotoğrafını Çek, LG Q60 Kazan

LG kazandırmaya devam ediyor. 30 Kasım’a kadar “mutluluğun fotoğrafı”nı çekenler, 66pixel tarafından düzenlenen Instagram fotoğraf yarışmasında LG Q60 akıllı telefon kazanma şansı elde ediyorlar. 




LGTürkiye ve 66pixel, düzenledikleri Instagram fotoğraf yarışmasıyla, en iyi 3 “mutluluk” fotoğrafı sahibine, 3 kamerasıyla öne çıkan LG Q60 akıllı telefon hediye ediyor. 

Mutluluk temalı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenlerin kendi Instagram hesaplarından yarışmaya katılmak istedikleri fotoğrafı, yorum kısmında 3 arkadaşlarını etiketleyerek paylaşmaları gerekiyor. 

Ayrıca kullanıcıların @66pixel Instagram hesabını takip etmeleri, #mutluluk, #lgQ60, #66pixel hashtaglerini kullanarak @lgturkiye hesabından bahsetmeleri (mention) gerekiyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek yarışmanın sonuçları 10 Aralık’ta açıklanacak.  

3 Arka Kamera ile Mükemmel Fotoğraf Kalitesi 
LG’nin orta segment telefon serisinin en yeni ürünü LG Q60, standart, süper açılı ve derinlik sensörlü olmak üzere üç farklı arka kamerası ve kameraların sunduğu yapay zeka desteği ile özellikle fotoğraf ve video çekmekten, sosyal medyada video paylaşmaktan hoşlanan tüketicilere hitap ediyor. 

 LG Q60’ın süper geniş açılı kamerası, 120 derecelik görüş alanıyla geniş alanları ve kalabalık grupları tek kareye sığdırıyor. Derinlik Sensörü ise, fotoğraftaki kişi ya da objelerin ön plana çıkmasını sağlıyor. 

LG Q60’ın yapay zeka destekli kamerası AI CAM, sekiz farklı nesneyi tanıyarak, ideal çekim ayarlarını otomatik olarak uyguluyor. 

LG Q60 ayrıca, 6,26’’ HD+ FullVision ekranıyla olağanüstü bir ekran kalitesi ve boyutunun yanı sıra, sinematik DTS:X 3D Surround ses ile, çok boyutlu premium sinema ses kalitesi sunuyor. LG Q60 ayrıca, tek tuşla Google Asistan’a bağlanabilme ve Youtube’da canlı yayına geçebilme özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Ads Area