Ads Area

Mitsubishi Electric Türkiye’de Ev Tipi Klima Fabrikası Açıyor

Avrupa ve Türkiye’de klima ve soğutma sistemleri segmentinin büyütülmesine katkı sağlayacak 

Mitsubishi Electric Corporation, Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi tarafından ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için Türkiye’de kurulan yeni fabrikanın 12 Aralık’ta üretime başlayacağını açıkladı. 

Mitsubishi Electric, ev tipi klima talebinde artış beklenen Türkiye ve Avrupa’da iş hacmini büyütmeyi amaçlıyor. Mart 2021’de sona eren mali yıl itibari ile yıllık üretim miktarının 500.000 sete (iç ve dış ünite) ulaşması hedefleniyor.  


Yeni Fabrikanın Detayları 
Konumu Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Manisa, Türkiye Tesis alanı Yaklaşık 60.000 metrekare Kat alanı Yaklaşık 40.000 metrekare Faaliyete geçme tarihi 12 Aralık 2017 Ürün Ev tipi klima Üretim kapasitesi Yılda 500.000 set (iç ve dış ünite) 

Yeni Fabrikanın Hedefleri Mitsubishi Electric’in Avrupa’daki klima ve soğutma sistemleri faaliyetleri her geçen gün büyüyor ve Türkiye’deki talebin de ülkenin ekonomik büyümesine ve nüfus artışına paralel olarak artması bekleniyor. 

Yeni fabrikanın, Türkiye’de ve Avrupa’daki talep dalgalanmalarına yanıt veren ve ayrıca yerel pazarlara yönelik özel tercihleri ve çevresel gereklilikleri karşılayan esnek bir tedarik zinciri sağlamak üzere lokalizasyon çalışmalarının hızlandırılmasında kilit rol oynaması bekleniyor.  

Şirkete Genel Bakış  
Adı Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi 
İngilizce: Mitsubishi Electric Air Conditioning Systems Manufacturing Turkey Joint Stock Company Başkanı Katsu Wada Konumu Manisa, Türkiye 

Sermayesi 382,5 milyon TL (yaklaşık olarak 11,5 milyar JPY) (Sahibi: Mitsubishi Electric Corporation, %100) Kuruluş tarihi 4 Nisan 2016 Çalışan sayısı Aralık 2017 itibari ile 146 Mart 2021’de sona eren mali yıl itibari ile yaklaşık 400 Faaliyet alanı Ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi 

Mitsubishi Electric Corporation Hakkında 
Mitsubishi Electric Corporation, güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler üretmekte 90 yılı aşkın tecrübeye sahip ve bilgi işlem ve iletişim sistemleri, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği cihazları, sanayi teknolojileri, enerji, nakliye ve inşaat makinelerinde kullanılan elektrikli ve elektronik donanımların üretimi, pazarlaması ve satışında dünyadaki ileri gelen markalardan biri olarak kabul ediliyor. 

Mitsubishi Electric, kurumsal ilkesi “Changes for the Better” (Daha İyisi İçin Değişim) ve çevre ilkesi “Eco Changes” (Eko Değişim) doğrultusunda küresel ve önde gelen çevre dostu bir şirket olmayı ve toplumu teknolojileriyle zenginleştirmeyi hedefliyor. 

Şirket 31 Mart 2017’de sona eren mali yılda 4,238.6 milyar Yen (37.8 milyar USD*) konsolide grup satışı elde etti. Ayrıntılı bilgi için; www.MitsubishiElectric.com * Tokyo Döviz Borsası’nın 31 Mart 2017’de ilan ettiği 1 USD = 112 yen kambiyo kurundan hesaplanmıştır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area