Ads Area

Samsung Galaxy A8+ (2018) detayları sızdırıldı

Samsung tarafından bu ay sonu ya da Ocak başında resmiyet kazandırılması beklenen Galaxy A8+ (2018)'in inceleme videosu sızdı. 

Her yönüyle açığa çıkan cihazın detayları haberimizde... Yaklaşan Samsung Galaxy A8+ (2018) modelini görmek için artık beklemek zorunda değiliz. 

Akıllı telefonu tasarım ve yazılım olarak her yönüyle ortaya koyan bir inceleme videosu yayınlandı. Galaxy A8+ (2018) orta sınıf bir akıllı telefon olacak. Videoda gördüğümüz cihaz SM-A730F model numarasına sahip ve Android Nougat çalıştırıyor. 


Daha önceki raporlar sayesinde Galaxy A 2018 serisi telefonların Sonsuz Ekran'la geleceğini öğrenmiştik. Söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü görüyoruz. Telefonun Galaxy S8'e benzediğini söyleyebiliriz ancak alt ve üst çerçeve oranı biraz daha fazla. 

Videoya göre Galaxy A8+, 6 inçlik Super AMOLED Sonsuz Ekran, 16MP arka kamera ve 16MP+8MP sensörlü çift ön kamerayla geliyor. Yani selfie meraklıları akıllı telefonu çok sevecek. Parmak izi sensörü ise arka panele yerleştirilmiş. 

 Exynos 7885 ve 6GB RAM Cihazın sekiz çekirdekli Exynos 7885 yonga seti ve 6GB RAM'le güçlendirildiğini belirtelim. Ayrıca 64GB dahili depolama alanı var. Pil kapasitesine baktığımızda telefonun 3500 mAh'lik bir pil içerdiğini görüyoruz. 

Suya ve toza karşı dayanıklı olması beklenen telefonun IP68 sertifikasına sahip olduğu da söyleniyor. Samsung muhtemelen Galaxy A8+ (2018)'i ya bu ayın sonuna kadar ya da Ocak başında tanıtacak. Fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.kaynak:donanimhaber.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area