Ads Area

Sodexo’dan Vodafone Red Business’lı işletmelere özel kampanya

Yaşam kalitesi hizmetlerinde dünya lideri olan Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, Vodafone Red Business üyelerine özel bir kampanya hazırladı. 

İlk defa Restaurant Pass müşterisi olacak Vodafone Red Business üyelerine, verecekleri ilk siparişin yarısı tutarında Gift Pass Hediye Çeki hediye ediliyor. 

Yaşam kalitesi hizmetlerinde dünya lideri Sodexo, müşterilerine yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. 1 Aralık 2017 – 1 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyada ilk defa Restaurant Pass müşterisi olacak Vodafone Red Business’lılar, verecekleri ilk siparişlerinin yarısı tutarında Gift Pass Hediye Çeki kazanma şansı elde ediyor. 

Kampanyadan faydalanmak isteyen firmaların sodexoavantaj.com internet sitesinden katılım formunu, Vodafone Kampanya şifresiyle birlikte doldurmaları yeterli oluyor. 


Firmalar Vodafone kampanya kodunu Vodafone Avantaj Cepte uygulamasından veya SODEXO yazıp 6666’ya göndererek alabiliyorlar. Kampanya katılım koşulları ve detaylı bilgi www.sodexoavantaj.com/vodafone-kampanyasi adresinde yer alıyor. 

Sodexo hakkında 
Dünyanın en büyük 19. işvereni olan Sodexo, 427 bin çalışanı ile 80 ülkede, günde 100 milyon tüketiciye yaşam kalitesi hizmetleri sunuyor. 

Firma dünyada 51, Türkiye’de ise 24 yıldır Sağlıklı ve İyi yaşam, Takdir, Sosyal Etkileşim, Kişisel Gelişim, Kolaylık ve Verimlilik, Fiziki Ortam, Sağlıklı ve İyi Yaşam boyutlarında tüm paydaşlarına en iyi yaşam kalitesi deneyimini sunmak için çalışıyor. 

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye, Çalışan Yan Hakları, Teşvik, Ödüllendirme ve Harcama Yönetimi alanlarında faaliyet gösteriyor. 

Çalışan yan hakları alanında Restaurant Pass yemek kart ve çekleri; Teşvik ve Ödüllendirme alanında Gift Pass hediye çekleri; Harcama Yönetimi alanında Business Pass yemek temsil ağırlama hizmeti ve Fuel Pass akaryakıt harcama yönetimi hizmeti ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area