Ads Area

Samsung Galaxy Note7 FE Temmuzda geliyor

Geçen yıl büyük bir badire atlatan ancak yine de pes etmeyen Galaxy Note 7 modeli pazara geri dönüyor. 30 Temmuz itibariyle merakla beklenen model satışta olacak. 

Geçen yıl yaşadığı büyük talihsizlik sonucunda pazardan çekilmek zorunda kalan Galaxy Note 7 modeli, yaklaşık 1 yıllık bir aradan sonra yeniden akıllı telefon pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. Elden geçirilmiş model için Galaxy Note 7 FE ismi konuşuluyor.  

Tarih yakın Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy Note 7 FE için çıkış tarihi 30 Temmuz olarak belirlenmiş durumda. 

Daha önce bu tarih 7 Temmuz olarak gündeme gelmişti ancak modele olan büyük ilgi nedeniyle Samsung’un üretimi arttırdığı ifade ediliyor. İlk iddiaların aksine Samsung elde kalan tüm telefonları satmak niyetinde değil. 
Firma hali hazırda 300 bin adet üretim yaparken, aşırı ilgi nedeniyle bu rakamın 450 bin olarak revize edildiği belirtiliyor. Bununla birlikte ilgi devam ederse üretim artar mı belli değil zira tam da Galaxy Note 8 modelinin çıkış arefesinde büyük stoklar ile pazara girmek satışları baltalayabilir. 

Galaxy Note 7 FE modelinde herhangi bir donanım farkı yok. 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM aynı kalıyor. 

Tek fark patlayan bataryanın yerine 3200mAh kapasiteli daha küçük bir batarya kullanılması. Ayrıca fiyatın da 500$ seviyelerine inebileceği konuşuluyor ki çok iyi bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.donanimhaber.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area