Ads Area

Teknosa yüzde 30 indirim fırsatı

TeknoSA, notebooklardan son teknolojiye sahip TV’lere, akıllı telefonlardan ses sistemlerine kadar pek çok üründe 15-18 Haziran tarihlerinde geçerli çok özel kampanyalar ve indirimlerle, babalarını sevindirmek isteyenleri mağazalarına ve teknosa.com’a bekliyor. 

Ayrıca Babalar Günü’ne özel kişisel bakım ürünlerinde de yüzde 30’a varan indirimler sunuyor. Türkiye’nin teknolojiyle bağlantı noktası TeknoSA, Babalar Günü’nü çok özel kampanyalarla kutluyor. 

15-18 Haziran tarihlerinde notebooklardan akıllı telefonlara, TV’lerden ses sistemleri ve kişisel bakım ürünlerine kadar onlarca üründeki indirimler, Türkiye genelindeki TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da babalarını sevindirmek isteyenleri bekliyor.  
Teknoloji meraklısı babalara 
TeknoSA bu Babalar Günü’nde de en teknolojik hediyelerin bir numaralı adresi oluyor. MacBook Air 4599 TL yerine 3679 TL, Lenovo Yoga 510 Intel i3 işlemcili 2’si 1 Arada notebook 1 yıllık TeknoGaranti hediyesi ile birlikte 2799 TL yerine 2399 TL, HP A8 Metalic Silver notebook Tekno Destek Paketi ile birlikte 1979 TL yerine 1699 TL, Galaxy Note 5 akıllı telefon ise 2999 TL yerine 2399 TL’lik fiyatıyla alıcılarını bekliyor. 

Babalarının TV keyfine keyif katmak isteyenler ise Philips 4K UHD Ambilight Android Smart Ultra İnce LED TV’ye 3899 TL yerine 3499 TL’den, Samsung 7 serisi dahili uydu alıcılı UHD TV’ye ise 3399 TL yerine 2999 TL’den sahip olabiliyor.  

Bakımlı babalar için kaçırılmayacak kampanya 
Bakımına özen gösteren babalar için tıraş makinelerinden erkek bakım kitlerine en güzel hediye seçenekleri de TeknoSA mağazaları ve teknosa.com’da tüketicileri bekliyor. Üstelik, Babalar Günü’ne özel olarak kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30’a varan indirimler bulunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area