Ads Area

6 GB RAM'LI AKILLI TELEFON VİVO XPLAY 5 ELİTE RESMEN TANITILDI

Bir süredir gündemde olan dünyanın ilk 6 GB RAM’e sahip akıllı telefonu bugün resmiyet kazandı. 

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo tarafından üretilen dünyanın ilk 6 GB RAM’e sahip akıllı telefonu Vivo Xplay 5 Elite ayrıca çift taraflı kavisli ekranıyla da dikkat çekiyor.  

Vivo Xplay 5 Elite Özellikleri 
Çin’de gerçekleştirilen bir etkinlik ile resmiyet kazanan Vivo Xplay 5 Elite, 5.43 inç büyüklüğünde Quad HD çift kavisli Super AMOLED ekrana sahip. 
Sıvı soğutma teknolojisi ile desteklenen Snapdragon 820 işlemci kullanan Vivo Xplay 5 Elite, 6 GB RAM ve arttırılamayan 128 GB dahili depolama alanına sahip. Kamera tarafında ise çift tonlu LED flaş destekli Sony IMX298 sensör kullanan Vivo Xplay 5 Elite, 16 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. 

Ayrıca akıllı telefonda 8 Megapiksellik bir de ön kamera tercih edilmiş. Çift SIM kart ve LTE desteği bulunan Vivo Xplay 5 Elite modelinde, 3600 mAh büyüklüğünde hızlı şarj destekli bataryanın kullanıldığını da söyleyelim. Parmak izi okuyucusunun arka tarafa konumlandırıldığı akıllı telefonda Android 5.1 Lollipop kullanılıyor olması ise biraz hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. 

Vivo Xplay 5 Özellikleri Vivo’nun bugün tanıttığı bir diğer model ise Xplay 5 oldu. Aynı tasarıma sahip olan Vivo Xplay 5, yine 5.43 inç büyüklüğünde Super AMOLED Quad HD ekrana, Snapdragon 652 işlemciye, 4 GB RAM’e ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip. 

Modelin diğer özellikleri ise Xplay 5 Elite ile aynı. 8 Mart tarihinde piyasaya sunulması beklenilen Vivo Xplay 5 ve Xplay 5 Elite modellerinin fiyatları ise 655 dolar ve 565 dolar olarak belirlenmiş. Modellerin global pazarda satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.shiftdelete

Ads Area