Ads Area

BATMAN İN OTOMOBİLİ BATMOBİLE İSTANBUL’DA

DC Comics’in iki efsanevi çizgi film karakteri olan Batman ve Superman’i karşı karşıya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı bugün vizyona girdi. 

Merakla beklenen filmin önemli unsurlarından biri olan Batmobile, filmin Türkiye’de vizyona girmesiyle aynı anda sürpriz bir şekilde ülkemize getirildi. 

Warner Bros. Consumer Products Exclusively Unveils the Batmobile Dün akşam saatlerinde filmin ana sponsoru olan Türk Hava Yolları’nın bir kargo uçağı tarafından getirilen araç, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan 14 numaralı hangarda bekletiliyor. 

daha sonra THY teknik hangarında basınla buluşturulacak Batmobile’ı Türkiye’de ilk olarak kullanacak kişi ise gazeteci Ömür Gedik olacak. 
Ayrıca Türk Hava Yolları’nın özel bir gösteri programıyla Batman’in aracını geçtiğimiz günlerde tamamlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçireceği ve Batmobile’in bu köprüden geçen ilk araç unvanına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Dünyanın en köklü çizgi roman süper kahramanları arasında gösterilen Batman’in neredeyse 70 yılı deviren macerasında önemli bir pay sahibi olan aracının İstanbul’daki macerasını merakla bekliyoruz. Bakalım film sektörünün en ikonik ve meşhur aracı ne zaman İstanbul’da boy gösterecek?scroll

Ads Area