Ads Area

HTC ONE X9 HAKKINDA YENİ DETAYLAR

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, bir süredir gündemde olan yeni nesil akıllı telefonu One X9 hazırlıklarında sona yaklaştı. 

Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA üzerinde ortaya çıkan HTC One X9, tasarımı ve özellikleriyle karşımızda.

İşte HTC One X9 özellikleri 
Son zamanların sızıntı kaynağı olan Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA üzerinde ortaya çıkan HTC One X9, 5.5 inçlik Full HD çözünürlüğünde IPS bir ekrana sahip olacak. 

2.2 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacak model aynı zamanda 2 GB RAM ve microSD kart destekli 16 GB dahili depolama alanına sahip. 13 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya yer verilecek olan HTC One X9 modelinde ayrıca 5 Megapiksellik birde ön kameraya yer verilecek. 

153.2×75.9×7.99 mm boyutlarındaki akıllı telefonun ağırlığı ise 174 gram olacak. Gücünü 3000 mAh büyüklüğündeki bataryadan alacak olan HTC One X9, TENAA kayıtlarına göre Android 5.0.2 Lollipop sürümüyle çalışıyor. Ancak beklentiler modelin Android 6.0 Marshmallow ile çıkacağı yönünde.  

HTC One X9 Tasarımı 
TENAA kayıtlarında görüntülenen HTC One X9, bir süredir sızdırılan tasarımlarla benzerlik gösteriyor. Buda modelin bu tasarımla geleceğinin kanıtlıyor diyebiliriz. 

Tasarımı incelediğimizde ise HTC One A9 modelinde yer verilmeyen BoomSound hoparlörler ön tarafta yer alırken, HTC kullanıcılarının uzun bir süredir şikayetçi olduğu sanal butonlar yerini dokunmatik yönlendirme butonlarına bırakmış durumda. 

HTC One A9 tasarımını akıllara getiren HTC One X9, tamamen metal bir kasaya sahip. Şimdilik sadece gümüş gri ve siyah renk seçeneklerine sahip olan HTC One X9, tahminlere göreyse 2015 bitmeden piyasaya sunulacak.shiftdelete


Ads Area