Ads Area

TURKCELL GLOBAL BİLGİ ODEABANKA HİZMET VERİYOR

Turkcell Global Bilgi, Odeabank müşterilerine ödeme hatırlatma aramaları hizmeti vermeye başladı. 

Türkiye’nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi hizmet ağına bankacılık sektörünün en yenilikçi oyuncusu Odeabank’ı ekledi. Finans sektöründeki büyümesine hız kesmeden devam eden Turkcell Global Bilgi, Odeabank müşterilerine erken dönem ödeme hatırlatma aramalarını yapacak. 

 Turkcell Global Bilgi Yurt İçi İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Turkcell Global Bilgi olarak kurulduğumuz günden bu yana ortaya koyduğumuz üstün hizmet anlayışıyla finans sektöründeki büyümemizi sürdürüyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 
Uzun zamandır klasik çağrı merkezi hizmetleri vermenin ötesinde müşterilerimizin iş ortağı anlayışıyla hareket ediyor, iş süreçlerini onlar adına yürütüyoruz. Bu da müşterilerimize asıl odaklanmaları gereken alanlar için önemli bir zaman tasarrufu sağlıyor, verimliliklerine değer katıyor. 

Şu an yurt içi ve yurt dışında toplam 25 lokasyonda 12 bin çalışanımızla hizmet verdiğimiz farklı sektörlerdeki 60’dan fazla şirketle Türkiye’nin pazar lideri konumundayız. Bu liderliğimizi hizmet ağımıza eklediğimiz yeni müşterilerle sürekli genişletiyoruz. 

Şimdi de bankacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Odeabank’la yollarımızı birleştirdik. 16 senelik tecrübemiz ve üstün teknolojik alt yapımızla yeni iş ortağımızın gelirlerini artırmayı hedefliyoruz. İş birliğimiz herkese hayırlı olsun.” dedi.
Tags

Ads Area