Ads Area

LG'DEN DUVARA MIKNATIS TEMELİNDE TAKILABİLEN SÜPER İNCE OLED TV

OLED ekran teknolojisi pazarı büyük yeniliklere gebe. Bazı analistler OLED ekran ve TV'lerin geleceği hakkında pek olumlu yorumlar yapmazken, Güney Koreli LG Display bu fikre katılmadığını belli ediyor ve ortaya ilginç bir ürünle çıkıyor. 

Şirket gerçekleştirdiği bir etkinlik ile çok özel bir OLED ekran teknolojisini tanıttı. LG Display'in üzerinde halen çalıştığı OLED TV projesi sadece 0.77mm inceliğinde ve 55 inç boyutunda bir ürünü karşımıza getiriyor. 

Özel mıknatıs sistemi sayesinde özel bir arayüz olmadan, direkt olarak duvara yapıştırılan OLED TV paneli aynı zamanda sadece 1.9 kg. ağırlığında. Bu da piyasadaki örnekler ile karşılaştırıldığında oldukça başarılı bir değer olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin tanıtımını yaptığı bir başka teknoloji ise özellikle de sokaklarda kendine yer bulacağı söylenen OLED paneller. 

Reklamlar için kullanılması hedeflenen panellerin piyasaya çıktığında büyük sürprizler ile geleceği de not düşülmüş. Son olarak LG Display, bu yıl bitmeden 99 inç boyutlarında devasa bir televizyonu satışa sunacağını duyuruyor. Böylece sektörde kendini öne çıkartmak için bir kez daha orijinal işlere imzasını atmış oluyor.shiftdelete

Tags

Ads Area