Ads Area

SAMSUNG FLOW AÇIK BETA SÜRECİNE BAŞLADI

Samsung'un geçen yıl Apple'ın Continuity özelliğine rakip olarak kullanıma sunduğu Flow adındaki platform bugüne kadar kapalı beta sürecinde devam ediyordu. 

Samsung Flow bugünden itibaren artık açık beta sürecinde. Samsung Flow ile birbirine tanıttığınız Samsung cihazları arasında içerik paylaşımı, gelen çağrıların aktarımı, döküman üzerinde farklı cihazlardan düzenleme yapabilme şeklinde pek çok fonksiyonu yerine getirmek mümkün. 

Flow üç farklı özellikten oluşuyor. Transfer, Defer ve Notify. Transfer ile bir cihazda başladığınız içerik izleme veya döküman düzenlemeye başka bir cihazda devam edebiliyorsunuz. Defer ile bir çalışmayı sonradan yeniden dönmek üzere sık kullanılanlara kaydedebiliyorsunuz. 

Notify ise tüm bağlantılı cihazlarda bildirimlerin görülebilmesini sağlıyor. Ancak aradan uzun bir süre geçmesine rağmen Flow platformunun halen beta aşamasında olması kafaları karıştırıyor. Açık beta süreci de sadece birkaç cihaz ile sınırlı. 

Bunlar Galaxy S5, S6, S6 edge, Alpha, Note 4, Note 4 edge ve Tab S. Platformun tam olarak ne zaman faaliyete geçeceği bilinmiyor. donanimhaber.

Tags

Ads Area