Ads Area

ASKERCELL İLE TURKCELL MEHMETÇİĞE 20 NİSANDA HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılmasını kararlaştırdı. Artık er ve erbaşlar, onaylanmış cep telefonları üzerinden yakınlarıyla iletişim kurabilecek. 


Cepten iletişim olanağından ilk olarak Turkcell hat sahibi askerler faydanacak. Gerekli koşulları sağlayarak altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan tarihinden itibaren Askercell ile Mehmetçik’e hizmet vermeye başlayacak. 

Turkcell, er ve erbaşların belirli koşul ve saatlerde kışlada cep telefonu kullanımının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından serbest bırakılması kararı üzerine hazırlıklarını tamamladı. 

Vatanî görevini yapmakta olan askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için altyapısını hazır hale getiren Turkcell, 20 Nisan’dan itibaren Askercell’i kullanıma açacak. Kışlada 5 mobil 2 sabit numara serbest Askercell aboneleri, hafta içi 08:00-18:00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabilecek. 

Turkcell’in Askercell'den faydalanan askerler, Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar yakınlarına seslerini duyurma imkânı bulacak. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği koşullar gereği, Askercell hatları veri kullanımına kapalı olacak. Askercell’e özel paketler Turkcell, Mehmetçik’in askerlik süresince yakınlarıyla hasret giderebilmesi için avantajlı konuşma ve mesajlaşma paketleri sunuyor. 

Ön ödemeli Askercell aboneleri 15 TL’ye 400 dakika konuşma ve 5 TL’ye 1000 SMS satın alabiliyor. İkili Paket kolaylığından faydalanmak isteyen askerler, 20 TL ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS’i birlikte alabiliyor. 

Turkcell, 20 TL’lik yükleme yapan ya da İkili Paket’i tercih eden Askercell’lilere sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye ediyor. Askercell aboneleri, yukarıdaki özel paketler dışında Turkcell’in ön ödemeli abonelerine sunduğu tüm paket ve tarifeden faydalanma hakkına da sahip. 

81 ilde kesintisiz iletişim Önceden Turkcell müşterisi olan er ve erbaşlar, Türkiye’nin 81 ilinde bulunan tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde Askercell kolayca abone olabiliyor. Henüz Turkcell’li olmayan askerlerin ise numaralarını Turkcell faturasıza taşımaları gerekiyor. 

ASKERCELL’E ÖZEL PAKETLER 
PAKET İÇERİK NASIL ALIRIM? 
Askercell 400Dk--- 15TL  --- ASKER 400DK yaz 2222 ye yolla
Askercell 1000SMS-- 5TL--- ASKER 1000SMS yaz 2222 ye yolla
Askercell İkili--- 20TL- - 400 Dk + 1000SMS ASKER IKILI yaz 2222 ye yolla


Ads Area