Ads Area

XPERİA Z4 HAKKINDA YENİ BİLGİLER

Güney Koreli bir hacktivistin iddialarına göre Xperia Z4 ile ilgili resmi bazı renderlar ve bilgiler sızdırıldı. 

Tabii bu sızdırılan renderların sahte olma, gerçek olsa bile nihai sürüm öncesine ait renderlar olma ihtimali de var. Hactivistin iddiasına göre yazışmalarda Xperia Z3 Neo diye adlandırılan Xperia Z4, özellikle dış metal çerçeve tasarımıyla ve genel hatlarıyla Xperia Z3'ü andıracak. Omnibalance tasarım ile beraber güç butonlarını yuvalar ve çıkıntılı bir şekilde tasarlayan Sony, sızdırılan bilgilere göre bu tasarımı biraz daha değiştiriyor. 

Ayrıca kullanılan ekran camı da 2.5d diye tabir edilen bir cam olacak. Çıkış tarihiyle ilgili ele geçirilen PDF'lerde farklı bilgiler var. Nisan - Mayıs ve Haziran ayları geçiyor. Böyle bir amiral gemisinin tanıtımı Nisan ayında olacak olsa, Nisan'ın bitmesine neredeyse 10 gün kala haberimiz olurdu. 

 Xperia Z4'ün büyük ihtimalle Haziran ayında, en iyimser tahminle Mayıs sonuna doğru tanıtılacağını tahmin ediyorum. Sony Xperia Z4'ün yeni bir ekran, Snapdragon 810 işlemci, daha hızlı RAM ve optimize edilmiş özelliklerle geleceği düşünülüyor. 

Isınma sorunu yaşayan Snapdragon 810, Sony'nin Xperia Z3'te kullandığı ısı iletim borusu sistemiyle daha rahat bir şekilde çalışacaktır diye düşünüyoruz.shiftdelete

Tags

Ads Area