Ads Area

DİZÜSTÜNE DİZ ÇÖKTÜREN TABLET REEDER W7İC

Türkiye’nin lider teknoloji firmalarından reeder, tablet bilgisayar dünyasına yeni bir soluk getiriyor. reeder, dizüstü bilgisayarların tahtını sallayan W7iC modeli “dizüstüne diz çöktürmeye” kararlı. 


Dünya devi Microsoft işbirliği ile geliştirilen W7iC modeli Windows 8.1 işletim sistemine sahip. Tabletin en önemli özelliği HDMI kablo ile klavye ve monitöre bağlandığında bir bilgisayar kasası işlevi görmesi. 

Yani ayrıca bir bilgisayar almanıza ya da yanınızda ağır laptop’ları taşımanıza gerek yok. Profesyonel eğlence Sadece 260 gram hafifliğindeki şık siyah kasası ile reeder W7iC, 7 inç IPS ekranıyla eğlenceyi profesyonel boyuta taşımanızı sağlıyor. 

Windows 8.1 işletim sistemine ve 4 çekirdek Intel işlemciye sahip olan tablet, mini HDMI çıkışı sayesinde monitör ve klavyeye bağlandığı anda bir bilgisayar kasası görevini görüyor. Cihazın 189 TL’lik etiketi ise teknoloji dünyasında çığır açacağa benziyor. 130 TL değerindeki Office365 bireysel aboneliği hediye! 

Reeder W7iC tablet ile birlikte, 1 yıl boyunca Word, Powerpoint, Excel gibi iş hayatına yardımcı tüm ofis programları hediye. Üstelik Skype ile her ay 60 dakika dünya araması ve 1 yıl boyunca OneDrive üzerinde sınırsız depolama alanı da W7iC ile ücretsiz! Klasik bir laptop’ta ihtiyaç duyulan tüm fonksiyonların fazlası hafif ve şık tabletiniz W7iC’de bulacaksınız.

Ads Area