Ads Area

4 GB RAM'Lİ LENOVO K80 DUYURULDU

Mobil dünyadaki en büyük markalardan Lenovo, bu sabah itibariyle Dünyanın ikinci 4 GB RAM'li akıllı telefon modelini tanıttı. 

4 GB RAM'li ilk telefon olan Asus Zenfone 2 ile rekabet etmesini beklediğimiz model, içerisinde Intel'in 1.8 Ghz hızda 64 bit mimarili bir Atom işlemci modelini kullanıyor. 

Lenovo'nun ilk olarak Çin pazarında satacağı model, 5.5 inç Full HD IPS LCD ekran, 13 Megapiksel OIS özellikli arka kameraya sahip. Ayrıca Android 5.0 Lollipop, 64 GB depolama ve 4000 mAh batarya özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Lenovo K80'in fiyatı da belli oldu. 

İlk olarak Çin'de satılacak İlk olarak sadece Çin pazarında satılacak Lenovo K80, yaklaşık 280 Dolar fiyat etiketi ile raflarda olacak. Ayrıca 2 GB RAM ve 32 GB depolama özelliklerine sahip daha uygun fiyatlı Lenovo K80 modeli ise, 240 Dolar fiyat etiketi ile çıkacak. 

Lenovo'nun şimdilik Çin için duyurduğu modelin, ilerleyen dönemde başka pazarlara gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak 4000 mAh batarya ve 4 GB RAM, her ne kadar abartı gibi görünse de, dikkatleri üzerine çekmeyi başarabiliyor. ShiftDelete

Ads Area