Ads Area

TTNET NÜZİK YILIN ALBÜMÜ

TTNET Müzik Yılın Albümü oy verme işlemleri ttnetmuzik.com.tr/yilin-albumu adresli web sitesi üzerinden 24.12.2014 - 09.01.2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 

TTNET Müzik Yılın Albümü oy verme işlemini gerçekleştirmek için kullanıcıların Twitter hesapları ile siteye giriş yapmaları gerekmektedir. 

Oy verme işleminden sonra, #YılınAlbümü etiketiyle oy verme nedeninin en yaratıcı şekilde anlatan tweeti atan 1 kişi Yılın Albümü Ödülü’nü kazanan sanatçı ile tanışma fırsatı kazanacak. 1 kişi de yedek kazanan olarak seçilecektir. 

Her Twitter hesabı üzerinden yalnızca bir defa oy verme işlemi gerçekleştirilebilir. Ancak kullanıcılar #YılınAlbümü etiketine istedikleri kadar tweet atmaya devam edebilir. Kazanan kullanıcılar Türk Telekom İnteraktif Pazarlama Müdürü Simge Uzunhan, TTNET Müzik Ürün Yönetimi Eksperi Ürün Keskin ve Voden Reklam ve İletişim Hizm.Tic.Ltd.Şti.'den Tayfun Eker, Erdem Ateş ve Onur Erturul'dan oluşan jüri tarafından seçilecektir. 

İletişim formunu eksik ya da yanlış doldurduğu tespit edilen kullanıcılar kampanyadan yararlanamaz. Seçilen sanatçı ile yapılacak olan görüşme, sanatçının uygun olacağı en yakın tarih olarak belirlenip, kazanan kullanıcılara duyurulacaktır. Kazanan kullanıcılar 13.01.2014 tarihinde TTNET Müzik Facebook ve Twitter sayfaları ile ttnetmuzik.com.tr/yilin-albumu adresinden duyurulacaktır. 

 Kazanan kullanıcılar ile form üzerinde ilettikleri telefon numaraları ile iletişime geçilecektir. Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz. Yılın Albümü seçimi için Twitter Connect'e izin veren bütün kullanıcılar, Twitter gizlilik kuralları dahilinde izin verilen bütün bilgilerini TTNET Müzik ile de paylaşmış sayılacaktır. 

Sayfa ve içeriğinin tüm hakları, TTNET A.Ş'ye aittir. İşbu kampanya sırasında kullanıcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan TTNET Müzik sorumlu tutulamaz. Kampanya kurallarına herhangi bir şekilde itiraz edilemez. Bu kampanya, hiçbir şekilde Twitter tarafından düzenlenmemekte ve Twitter'ın sponsorluğunda yapılmamakta olup Twitter ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Deteylar ttnetmuzik web sitesinde


Tags

Ads Area