Ads Area

VODAFONE SİZİ VODAFONE RED İLE TANIŞTIRMAK İSTİYOR

Vodafone Red dünyasıyla hemen tanışmanızı istiyor. Siz de istiyorsunuz ama belki vakitsizliktden, belki çok basit ve zahmetsiz olduğunu bilmediğinizden, numaranızı taşımayı erteliyorsunuz. 
 
Artık ertelemeyin! Sadece iletişim bilgilerinizi bırakın, gerisini vodafone hallediyor. 

İstemezseniz sizi aramıyor ama uygun bulursanız da size Vodafone Red’li olmanın keyfini sürmek kalıyor. 

Vodafone Red ile yurtdışını, yurtiçiymiş gibi arayabilirsiniz Vodafone Red ile yurtdışını, yurtiçiymiş gibi arayabilirsiniz Red Tarifeleriyle, 21 Vodafone ülkesindeki ev, cep ve iş telefo nlarını, her yöne dakikalarınız ile hiçbir ek ücret ödemeden arayabilirsiniz. 

Özel Müşteri Temsilciniz sizi bekliyor Özel Müşteri Temsilciniz sizi bekliyor 
 7 gün 24 saat ücretsiz olarak, öğrenmek istediğiniz ve aklınıza takılan ne varsa, 7008’i dilediğiniz gibi arayabilirsiniz. Mobil Destek Ekibi ile telefonunuzun doktoru ayağınıza gelsin Mobil Destek Ekibi ile telefonunuzun doktoru ayağınıza gelsin Telefonunuzla ilgili çözemediğiniz bir probleminiz mi var? 

Mobil Destek Ekibi’ni arayın, dilediğiniz an, istediğiniz yere gelip telefonunuzla ilgili sorunu çözelim. *Red ve Red Elite tarifeleri için geçerlidir. Vodafone Red tarifeleri yurtdışında da geçerli Vodafone Red tarifeleri yurtdışında da geçerli Red tarifenizdeki dakikalarınızı, SMS ve hatta internetinizi günde sadece 9.90TL’ye yurtdışında da yurt içi gibi kullanabilirsiniz. 

Vodafone Red ile seyahat etmek çok rahat Vodafone Red ile seyahat etmek çok rahat Havaalanına VIP transfer hizmeti, Bugdet'tan %50 indirimli araç kiralama ve ücretiz Lounge kullanımının keyfini sürün. 

Özel Back-Up Hizmeti hayatın her alanında problem çözüyor Özel Back-Up Hizmeti hayatın her alanında problem çözüyor Kapıda kaldınız çilingir lazım, yolda kaldınız çekici lazım, acil uçak bileti lazım... 

7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayın. Vodafone Red ile yurtdışını, yurtiçiymiş gibi arayabilirsiniz Vodafone Red, ailenizi düşünür Red’liler ailelerini %30 indirimle, ayda 49 TL'den başlayan fiyatlarla Red dünyasıyla tanıştırıyor. 

4 kişiye kadar aile üyelerinizi Red’e getirin, onlar da avantajlı tarifeler ve fırsatlardan yararlansın. Size uygun Red Tarifelerimiz Size uygun Red Tarifelerimiz Red’in avantajlı tarifelerinden birini seçin, en uygun fiyatlarla dilediğiniz gibi konuşun, mesajlaşın ve internete girin.

Ads Area