Ads Area

N11 COM MOBİL UYGULAMASI 1.1 GB LIK İNTERNET PAKETİ HEDİYE

22 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında n11.com mobil uygulamasından 99 TL ve üstü alışveriş yapanlar yurt içi kullanımlarda geçerli 1 aylık 1.1 GB internet paketi kazanıyor. 

Kampanyaya katılım için mobil uygulamadaki formun doldurulması gerekmektedir. Kampanya kapsamında internet paketi kazanımı, ödenen tutar üzerinden n11.com kupon tutarı, puanı ile kredi kartı vade farkı hariç tutularak hesaplanacaktır. 

Mobil kampanya sayfasından “Kampanyaya Katıl” butonuna basıldıktan sonra istenen bilgilerin (operatör bilgisi ve cep telefonu) eksiksiz girilmesi gerekmektedir. Kazanılan 1 aylık 1.1 GB internet paketi, cep telefonu hatlarında geçerlidir. Kampanya kapsamında yaptığınız alışverişinizi, Hesabım sayfanızdan Alışverişi Tamamla butonuna basarak en geç 8 Haziran 2014 saat 23.59’a kadar onaylamanız gerekmektedir. 

Yükleme bilgisi SMS yoluyla operatörler tarafından yapılacaktır. Kampanya boyunca alışveriş yaptığınız ürünlerden internet paketi kazanabilmek için ürün sayfasında belirtilen hazırlık süresini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Örneğin mayıs ayı sonuna doğru yapılan ve uzun hazırlık süresi sebebiyle belirtilen tarihten önce alışveriş tamamlanamadığı için aylık 1.1 GB internet paketi kazanılamayan alışverişler kullanıcıların sorumluluğundadır. 

1.1 GB internet paketi 9 Haziran 2014’te hattınıza yüklenecektir. Kampanya toplam 111.000 internet paketi ile sınırlıdır. İnternet paketinin kullanım süresi 30 gündür. Mevcutta herhangi bir internet paketine sahip olan aboneler öncelikle bu kampanyadan kazandıkları 1 aylık 1.1 GB internet paketini kullanacaklardır. 

Ads Area