Ads Area

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE TANITILDI

General Mobile, ilk Discovery akıllı telefonu ile büyük beğeni toplamıştı. Şimdi de, cezbedici teknik özellikleri uygun fiyatla sunan Discovery Elite isimli ileri seviye akıllı telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor. 

Bugün tanıtılan yeni Discovery Elite, Full HD çözünürlük sunan 5,5 inç ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 16 MP arka ve 8 MP ön kamera gibi çok iddialı teknik özelliklere sahip. Telefonun fiyatı ise 1299 TL olarak açıklandı. 

Dünyanın ilk selfie dostu akıllı telefonu olarak tanıtılan Discovery Elite, 8 MP otofokus özellikli ön kameraya sahip. 16 MPlik LED flaşlı arka kamerası ise 7 saniyede 40 kare fotoğraf çekebiliyor. Kamera ayrıca Geo-Tagging (haritada işaretle), Dokun-Odakla, Görüntü Sabitleme, Yüz ve Gülücük Yakalama, HDR, SR gibi özelliklere sahip. Akıllı telefonun 5,5 inçlik ekranı 1080p (Full HD) çözünürük sunarken, inç başına tam 401 piksel sığdırıyor. 

Gorila Glass 3 bu ekran, çizilmelere ve düşmelere karşı da ekstra dayanıklılık gösteriyor. Qualcomm'un 2,2 GHz'lik dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi ile çalışan Discovery Elite, bunların yanı sıra 3 GB belleğe ve NFC bağlantı desteğine sahip. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip Discovery Elite, 1299 TL fiyat etiketi ile 25 Mart'ta satışa sunulacak.akşam

Ads Area