Ads Area

AVEA ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ İNTOUCH 3'Ü SATIŞA SUNDU

Bugün, Avea CEO’su Erkan Akdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda tanıtılan Avea inTouch 3, Türkiye’de satışa sunulan operatör markalı ilk 4,5 inç akıllı telefon olma özelliğine sahip. 

4,5 inç ekranından 480×854 piksel çözünürlük sunan Avea inTouch 3, 5 MP (arka) ve 0.3 MP (ön) olmak üzere iki kamera ile donatılmış. Telefonun arka kamerası, yüzleri ve gülümseleri algılayabiliyor; panaromik ve HDR kalitesinde fotoğraf çekebiliyor. 

Çift çekirdekli 1,3 GHz işlemci ve 1 GB bellek ile çalışan inTouch 3'ün, 4 GB’lık dahili depolama alanı microSD kart ile artırılabiliyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan telefonda arayüz olarak da Avea Tema kullanılıyor. 

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan inTouch 3, 24 ay taahhüt ile ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla veya peşin olarak 549 TL’ye satın alınabiliyor. Kampanya kapsamında Avea inTouch 3’ü satın alanlara, Avea Bulut’ta 12 ay boyunca 4 GB depolama alanı ve 3 ay boyunca aylık 50 Şarkı İndirme Paketi de hediye edilecek. Cihazı alan faturasız müşterilere ise 12 ay boyunca her ay 1 GB internet ücretsiz.akşam

Ads Area