Ads Area

SONY‘DEN ÜÇ YENİ XPERİA

Sony, Barselona’da düzenlenmekte olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) 4K çözünürlüklü video çekim özelliğine sahip Xperia Z2, dünyanın en ince, en hafif ve suya dayanıklı tableti Xperia Z2 Tablet ve Xperia M2’yi tanıttı. 

Sony Xperia Z2 Xperia Z2, 8,2 mm inceliğinde ve 4K video çekebiliyor; Full HD’nin dört katı olan 4K çözünürlüklü (3840x2160 piksel) video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyor. 

Xperia Z2, BIONZ görüntü işlemcisi Sony’nin ödüllü “G Lens”i ve CMOS görüntü sensörü 1/2.3 Exmor RS’i bir araya getiren 20.7 MP’lik kamerası ile fotoğraf ve video çekim kalitesiyle çıtayı yükseltiyor. 5,2 inçlik IPS ekranından Full HD görüntüler sunan ve 3 GB belleğe sahip olan Xperia Z2, gücünü Qualcomm Snapdragon 801 işlemciden alıyor. 

2,3 GHz hızında çalışan bu işlemci, dört çekirdekli ve LTE (4G) destekli. Diğer Xperia’larda da olduğu gibi, Xperia X2 de suya ve toza karşı dayanıklı. 

Xperia Z2 Tablet 
 Xperia Z2 Tablet, dünyanın en hafif ve en ince suya dayanıklı tableti. Xperia Z2 Tablet, 6.4mm inceliği ve 426 gram (Wi-Fi modeli) 439 gram (LTE modeli) ağırlığı ile zarif OmniBalance tasarımıyla her açıdan rahat bir tutuş sağlıyor. 

 Xperia Z2 Tablet, Live Colour LED ekran teknolojisini kullanıcılar ile buluşturan dünyanın ilk tableti. Tabletin ekranı 10.1 inç boyutunda ve Full HD çözünürlük sunuyor. Xperia Z2 Tablet, 8.1 MP kamerası ve Exmor RS ile HD fotoğraf ve video çekim çekebiliyor. Aynı zamanda Xperia Z2 Tablet’in 2.2 MP ön kamerası da HD video görüşmeler yapılmasına olanak tanıyor. 

Xperia Z2 Tablet Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve 2.3 GHz işlemci dört çekirdekli Krait CPU ile donatılmış. Xperia Tablet Z2, Qualcomm Quick Charge 2.0 teknolojisi sayesinde %75 daha hızlı şarj oluyor ve 6000 mAh bataryası Stamina Mod özelliğiyle uzun pil ömrü sunuyor. 

Xperia Z2 Tablet, kutusundan çıkan MDR-NC31EM kulaklıkla birlikte arka plan seslerini %98’e kadar azaltabiliyor.

 Xperia M2 
8MP kamerası, Exmor RS, Autoscene Recognition ve HDR ile Sony’nin Cyber-Shot kameralarının teknolojisini barındırıyor. Üstelik Xperia M2, Sony’nin akıllı kamera uygulamaları Social Live, Timeshift ve Picture Effect uygulamalarıyla birlikte sunuluyor. 8.6 mm inceliğindeki Xperia M2, hem sınıfının en ince telefonu hem de 4.8 inç qHD ekranıyla sınıfının en geniş ekranına sahip. Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ile çalışan Xperia M2, 2300 mAh pile ve 4G desteğine sahip.akşam

Ads Area