Ads Area

LENOVO CAM AKILLI TELEFON YAPTI

Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress 2014), dolu dizgin devam ediyor. Lenovo bugün, üç yeni cihazını görücüye çıkardı 
Yoga Tablet 10 HD+ 
Yoga Tablet 10 HD+, 18 saate kadar pili bitmeden çalışabiliyor ve 10 inç ekranından Full HD çözünürlük sunuyor. Qualcomm’un dört çekirdekli 1,6 GHz’lik Snapdragon 400 işlemcisi ile çalışan tablet ayrıca, 8 MP kameraya, Android 4.3 işletim sistemine ve Lenovo’nun Doit uygulamaları ile donatılmış. Nisan ayında 349 dolar fiyatla satışa sunulacak olan Yoga Tablet 10 HD+’ın, mayıs ayında Android 4.4 KitKat’a güncellenmesi bekleniyor.  

Lenovo S860 
Lenovo’nun S serisinin en yeni üyelerinden S860, Lenovo’nun iddiasına göre tam 24 saat konuşma süresi sunuyor. Yani, bu telefonun pil ömrü, normal şartlarda bir günün üzerinde dayanıyor. Ayrıca, 40 gün boyunca bekleme modunda, pili bitmeden kalabiliyor. Android 4.2 işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon, 349 dolar fiyatla bu yılın ikinci yarısında satışa sunulacak. Lenovo S860, 5,3 inç ekranından HD çözünürlük sunuyor. IPS paneli, renklerin doğal ve yazıların bir hayli okunaklı olmasını sağlıyor. Telefon gücünü ise 1,3 GHz’lik dört çekirdekli işlemcisinden alıyor. Denemelerimizde, 2 GB belleğe ve 16 GB depolama alanına sahip bu cihazın, seri bir deneyim sunduğunu gördük.  

Lenovo S850 
Lenovo’nun tasarımı ön planda tutan kullanıcılar için tasarladığı S850, tıpkı iPhone 5s gibi cam bir tasarıma sahip. Beyaz ve pembe renk seçenekleri bulunan telefon, gücünü dört çekirdekli işlemcisinden alıyor. 13 MP (arka) ve 5 MP olmak üzere iki kamerası bulunuyor ve 5 inç büyüklüğündeki ekranından HD çözünürlük sunuyor. Cihazın fiyatı ise 299 dolar olarak açıklandı ve haziran ayında satışa sunulacak.  

Lenovo S660 
Lenovo’nun tanıttığı son telefon ise S660. Yalnızca 229 dolar fiyat etiketine sahip olmasına rağmen, cezbedici özellikler sunuyor. Telefonun 4,7 inçlik IPS ekranı, HD çözünürlük sunuyor. Bu çözünürlük, piyasanın en iyisi olmasa da, çok keskin ve canlı görüntüler sunduğunu belirtmemiz gerek. Mediatek’in 1,3 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemcisi ile çalışan Lenovo S660, menülerde dolaşırken ve uygulamalar arasında geçiş yaparken seri bir performans gösteriyor. Haziran ayında satışa sunulacak S660, ayrıca 1 GB belleğe ve 32 GB’a kadar artırılabilen 16 GB dahili depolama alanına sahip.akşam
Tags

Ads Area