Ads Area

LENOVO TABLET PC

Lenovo, Google Android 3.1 işletim sistemine sahip IdeaPad ile ThinkPad tabletlerini satışa sunuyor.

740 gram ağırlığa ve NVIDIA Tegra 2 çift çekirdek işlemciye sahip olan IdeaPad K1 bütünleşik Bluetooth ve 802.11 Wi-Fi bağlantı özellikleriyle geliyor. Tablette 40’tan fazla uygulama önceden yüklü. Kullanıcılar ayrıca tabletlerle birlikte gelen bulut veri depolamayla dosya, müzik ve fotoğraflarını senkronize edebiliyor, depolayabiliyor ve paylaşabiliyorlar.

Lenovo, ayrıca kurumsal ihtiyaçları göz önüne alarak ThinkPad Tablet’te IdeaPad Tablet K1’in medya ve eğlence deneyimiyle ThinkPad’in kendine has güvenlik, güvenilirlik ve yönetilebilme özellikleri bir araya getirme yolunu seçmiş. Hareket halindeki profesyonellerin rahatlıkla taşıyabilecekleri bir ürün olarak tasarlanan ThinkPad Tablet, opsiyonel çizim kalemi, gerçek boyutlu USB portu, SD kart girişi ve harici projektörlere bağlanmasını sağlayan mini-HDMI giriş noktasının yanı sıra, optik TrackPoint ile birlikte opsiyonel ThinkPad kaliteli klavye içeren özel taşıma çantasına da sahip.


Kimlik hırsızlığına karşı yazılım ve tabletin çalınması ya da kaybolması durumunda devre dışı bırakılmasını sağlayan Computrace özelliği gibi iş ortağı çözümleri kiti sayesinde bilgi işlem görevlileri tarafından da kolaylıkla destek verilebiliyor.

Lenovo IdeaPad tablet

Bunlara ek olarak tablette mevcut olan güvenlik özellikleri arasında Citrix ile sanal uygulama desteği, LanDesk ile basit, Zero Touch Deployment ve Good Technology kapsamındaki güvenli e-posta desteği de yer alıyor. Tabletin 10.1 inç WXGA (1280×800) ebadındaki ekranı Corning Gorilla Glass kaplamasıyla çizilmeye dayanıklı bir profil sergiliyor.

Lenovo tablet kullanıcıları, Android Market’ta yer alan binlerce uygulamaya ek olarak sadece Lenovo IdeaPad ve ThinkPad Tabletler için geliştirilen popüler uygulamalarını içinde barındıran uygulama merkezi Lenovo App Shop’a da erişim imkânına sahip oluyor. Lenovo App Shop, müzik, film, kitap, üretim, sosyal ağ, hava, yazıcı gibi geniş bir yelpaze içerisinde uygulamalar sunuyor.

Lenovo App Shop aynı zamanda, şirketlerin tablet bilgisayarı günlük operasyonlarına daha kolay entegre edebilmelerine yardımcı olmak amacıyla kurumsal uygulamaları destekliyor. Ayrıca özel kurumsal uygulama mağazasının açılmasına da olanak tanıyor.ntvmsnbc

Ads Area