Ads Area

CASPER 20.YILINA ÖZEL SERİ NOTEBOOK

15.6 İnç’lik Nirvana CMA ve CMC serisi ayrıca 14 İnç’lik Okyanus Mavisi CNV ve CNW serileri, tasarımı ve donanım özellikleriyle dizüstü bilgisayar pazarının en popüler bilgisayarları olmaya hazırlanıyor.

Bu yıl, performanstan, dizayna ve renk çeşitliliğine oynayan Casper tamamen kendi dizaynı yeni Nirvana notebookları piyasaya sundu.

“Yeni Casper Nirvana 15.6 İnç” Serisinin dizaynında parlak siyahın, göz alıcı krom ışıltısıyla kusursuz birlikteliği ilk anda göze çarpıyor. Beyaz renk seçeneğinin de bulunduğu bu üründe ayrıca her bir parçanın yumuşak hatlı kıvrımları ayrıntılarda kaliteyi yansıtırken, üst düzey bir zevki temsil ediyor.

“Casper’ın diğer yeni ürünü Okyanus Mavisi Casper Nirvana 14 İnç” serisi ise, farklı renkler arayan, ancak karizmasından da taviz vermek istemeyen erkek ve kadın kullanıcıların aradığı özelliklere fazlasıyla sahip. Casper, yeni marka kimliğini en iyi yansıtan özel mavi rengini İtalyan dizaynırlarla birlikte geliştirdiği Yeni Casper Nirvana 14 İnç. serisine uyguladı. Özellikle notebook üst kapağının açılma bölümündeki çarpıcı dizayn detayı ince bir zevki temsil eden bu yeni seri 14 İnç’lik ekranı nedeniyle kullanıcısına hem hafiflik hem de mobilite de sağlıyor.

TEKNOLOJİSİYLE DE İDDİALI
Yeni Casper Nirvana’lar özel dizaynlarının yanı sıra, son teknolojileriyle de dikkat çekiyor. 15.6 İnç modelinde bulunan Widi özelliği (Notebook ekranını televizyona taşıma özelliği) videolarınızı fotoğraflarınızı kablosuz olarak FULL HD kalitesinde televizyon ekranında izlemenin keyfini yaşatıyor.

Yeni Nirvanalar ayrıca pil ömrünü yüzde 30 oranında arttıran 8 Hücreli Li-ION Bataryası ile, “Daha Fazla Uygulama, Daha Fazla Eğlence ve Daha Fazla Teknoloji” vaad ediyor. Dokunmatik multimedya tuşları ile farklılaşan 15,6 İnç Nirvana ile multimedya dosyalarınızı kontrolünüz altında olacak.

Yeni Nirvana’ların tümünde bulunan Multi gesture touchpad ile çeşitli parmak hareketleriyle ekranı kontrol etmek mümkün olacak. Bu yeni hareket özellikleri ile ekrandaki içerik parmak hareketlerini aynen takip edilebilecek, iki parmak kıstırılarak büyütme-küçültme yapılabilecek. Casper’ın yeni seri notebookları1$= 1.39 TL sabit kur avantajıyla satılıyor.MİLLİYET

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area