Ads Area

TTNET TİVİBU HOLLYWOOD KAMPANYASI

Kampanya kapsamında; 30 Ağustos 2010 tarihine kadar Tivibu web sitesi üzerinden üyelik bilgilerini yenileyen mevcut Tivibu üyeleri ile Tivibu’ya yeni üye olan aboneler Los Angeles ve San Francisco seyahatine çıkma fırsatı buluyor.
Yapılacak çekilişle belirlenecek 10 şanslı Tivibu abonesi, 30 Kasım – 06 Aralık tarihleri arasında, kendilerine eşlik etmek üzere seçtikleri birer kişi ile benzersiz bir geziye çıkacak. 7 gün 6 gece sürecek gezide, dünyaca ünlü film stüdyoları Universal Studios ve Beverly Hills’e düzenlenecek özel tur, Tivibu abonelerini sinemanın kalbine taşıyacak.

Daha çok film kiralayın, Hollywood’a o kadar yaklaşın

Klasiklerden vizyonda bulunan filmlere kadar Tivibu’nun zengin film arşivini içeren Kirala İzle Servisi de, Tivibu abonelerine ek çekiliş hakkı kazandırıyor! Yeni abone olan veya bilgilerini yenileyen Tivibu aboneleri, Hollywood Kampanyası kapsamında Kirala İzle servisini kullanarak, kiraladıkları her film* için ek bir çekiliş hakkına sahip oluyor.

Aboneler ve abone olmak isteyenler Tivibu web sitesinden (www.tivibu.com.tr), 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri veya TTNET Online İşlem Merkezinden (www.ttnet.com.tr) kampanya hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşılabiliyor.MİLLİYET

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area