Ads Area

HP MİNİ 210 VE HP TouchSmart TM2 Satışa Sunuldu

Cihazların biri son birkaç yılın en popüler kategorisi “netbook” sınıfında, diğeri ise “dokunmatik” ekranlı yeni nesil işlemcili cihazdan oluşuyor.

Siyah, gümüş ve kırmızı renkleri bulunan Mini 210, 1.1 kilogram ağırlığa sahip. HD kalitesinde geniş ekranı bulanan cihaz yüksek tanımlı video ve dijital ses tarafında iddialı.
Intel Atom işlemci kullanan yeni model cihazda, 160GB’lık hafıza deposu bulunuyor. 3 hücreli dolu bir bataryayla 4.5 saat boyunca kesintisiz çalışan HP Mini 210 webcam desteğiyle birlikte geliyor. fiyatı 330 $

HP firmasının bir diğer yeni modeli “TouchSmart TM2” ise ‘dokunmatik’ teknolojisiyle birlikte geliyor. Bu sayede oyun, müzik, film, video ve fotoğraf uygulamalarının yer aldığı eğlence yüklü uygulamalar ekrana dokunarak çalıştırılıyor. 30.7 santimetre büyüklüğünde ekranı bulunan ürünün satış fiyatı 850 doları buluyor.
“TM2’de web sayfalarında gezinmek, fotoğraf görüntülemek ve düzenlemek, müziklere, filmlere hızla ulaşmak için ekrana parmakla hafifçe dokunmak yeterli oluyor milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area