Ads Area

8. Altın Örümcek Web Ödülleri'ne başvurular başladı.

DorukNet tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Altın Örümcek Web Ödülleri için başvurular başladı. Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde 33 kategoride 2009 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projeler ödüllendirilecek.

8.Altın Örümcek Web Ödülleri için başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 15 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında www.altinorumcek.com web sitesinden gerçekleştirebilecek. Yarışma ile ilgili tüm detaylı bilgilerin yer aldığı web sitesinden yarışma ile ilgili tüm bilgilere de kolaylıkla ulaşma imkanı bulunuyor.

Adaylar 33 kategori içerisinden, web sitelerinin değerlendirilmesi için uygun gördükleri en fazla 3 farklı kategoride başvuruda bulunabilecekler.

Bir web sitesi için en fazla 3 farklı kategoride başvuru yapılabilcek ancak adaylar birden fazla web sitesi için başvuruda bulunabilecek.

Başvuru süresinin bitiminden sonra bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan juri üyeleri toplanarak adayları ön eleme, grup elemeleri ve final elemelerinde üç aşamalı olarak eleyecekler. 8.Altın Örümcek Web Ödülleri'ne yapılan başvurular toplam 10 değerlendirme kriteri baz alınarak gerçekleştiriliyor. Bu kriterler; tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık/yenilik, gizlilik politikası/ bilgi güvenliği, genel deneyim/kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk olarak belirlendi.chip.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area