Ads Area

Mandriva Linux 2009 Çıktı

Son kullanıcılar kadar kurumsal ölçekte de kullanılan Mandriva Linux'un 2009 sürümü dağıtıma çıktı. İndirmek için gerekli bağlantılar burada.

Popüler Linux dağıtımlarından Mandriva, 2009 sürümünü dağıtıma sundu. İnternet üzerinden indirerek iki farklı sürümünü deneyebileceğiniz Mandriva Linux 2009'da en büyük gelişme KDE 4.1.2 sürümüne geçilmiş olması ve Plasma'nın nimetlerinden faydalanılması. Ayrıca dizüstü bilgisayarlar için biraz daha hafif olan ama yine de şık görünen LXDE masaüstü yöneticisi de seçenekler arasında.

Sürümler Hakkında

Mandriva Linux 2009 üç farklı pakette geliyor. One, doğrudan CD'den çalışan bir sürüm. Free isimli sürüm Mandriva Linux'un sunduğu tüm nimetlerden faydalanmanızı sağlarken, Powerpack ileri seviye kullanıcılar için fazladan araçlar ve destek hizmetiyle sunuluyor. Powerpack para karşılığı satılırken One ve Free sürümlerini 32 ve 64 bit türevleriyle birlikte ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.shifdelete/haber7

***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area