Ads Area

BlackBerry Bold; dahili GPS, Wi-Fi® ve zengin multimedya özellikleri içeriyor.


Seçkin malzemelerle üretilen, zarif ve çarpici görüntüsüyle dikkat çeken BlackBerry Bold; profesyoneller ve is dünyasinda gücü elinde tutanlara, essiz islevsellik ve performansi tek bir akilli telefonda sunmak için tasarlandi. Dünya genelindeki yüksek hizda triband HSDPA sebekelerini destekleyen ilk akilli telefon olan BlackBerry Bold; dahili GPS, Wi-Fi® ve zengin multimedya özellikleri içeriyor. BlackBerry Bold akilli telefon; parlak siyah dis kaplamasindan saten krom çerçevesine, sik derimsi arka kapagindan etkileyici ekranina, teferruatli kullanici arayüzünden yeni tasarlanmis tam QWERTY* klavyesine kadar; basarinin ve tutkunun bir simgesi.

Research In Motion Baskani ve Co-CEO’su Mike Lazaridis, yeni BlackBerry Bold’un is dünyasina yönelik akilli telefonlar için büyük bir atilim oldugunu ve ismine yakisir sekilde inanilmaz bir hiz, güç ve islevsellik sundugunu ifade etti.

ÜSTÜN PERFORMANS
BlackBerry Bold akilli telefonun triband HSDPA ve kurumsal seviyede Wi-Fi (802.11 a/b/g) sebekeleri destegi ve gelecek nesil 624 MHz mobil islemcisi; e-posta eklerini, videolari veya web sitelerini yüklemeyi çok kolaylastiriyor. BlackBerry Bold ayni zamanda 128 MB’lik Flash Memory, 1 GB’lik dahili depolama bellegi ve ayrica kullanilabilen microSD/SDHC bellek karti yuvasi** içeriyor. BlackBerry Bold; telefon, e-posta, mesaj, takvim ve internet tarayicisi gibi BlackBerry’nin bilinen verimlilik saglayan uygulamalarini içeriyor ve bagli kalmayi, verimli olmayi ve eglenmeyi saglayan yüzlerce mobil is ve yasam uygulamalariyla çalisiyor. Yeni güçlü akilli telefon sayesinde kullanicilar; telefonla konusurken ayni anda e-posta yollayabilir ve alabilir ya da internete erisebilirler. Önceden yüklemis olduklari DataViz® Documents to Go®’yu kullanarak indirdikleri Word, Excel veya PowerPoint dosyalarini mobilken dogrudan düzeltebilirler.

ETKILEYICI EKRAN
BlackBerry Bold akilli telefon, bugüne kadar varolan BlackBerry akilli telefonlar arasinda en berrak ve çarpici ekrani sunuyor. Lenslerin altina yerlestirilen yarim- VGA (480x320 çözünürlük) renkli LCD, görüntüye etkileyici çözünürlük ve parlaklik kazandiriyor. Resimler canli ve net, videolar akici, internet siteleri, dosyalar, sunumlar ve mesajlar mükemmel bir kalitede ve kontrastla görüntüleniyor.

INTERNET SAYFALARI MASAÜSTÜNDEKI GIBI
BlackBerry Bold akilli telefon, yeni gelistirilmis yüksek performansli internet tarayicisi ve yüksek çözünürlükteki ultra parlak ekraniyla kullanicilara mobil durumdayken masaüstününkine benzer bir internet tarayicisi deneyimi sunuyor. Fareye benzer iztopu, “Sayfa Görüntüleme” ya da “Sutün Görüntüleme” ile sitelerde gezinmeyi veya bir web sayfasinin belirli bir kismina zum yapmayi (optik yaklastirma) kolaylastiriyor. Çesitli emülasyon ayarlari kullanicilarin masaüstününkine benzer HTML içerik ve düzen ile mobil versiyonu arasinda seçim yapma olanagi sunuyor. Ekler, tarayicinin içerisinden indirilebiliyor ve internet üzerinden video izlenmesi için destek sagliyor. (RTSP-real-time streaming protocol)


ZENGIN MULTIMEDYA
Profesyonellerin gün içerisindeki gereksinimlerini karsilamak üzere tasarlanan BlackBerry Bold akilli telefon, is adamlarinin günlük yasamina da hitap ederek aksamlari ve hafta sonlari boyunca ihtiyaçlarini karsiliyor. Yeni akilli telefon; 2 megapixel fotograf çekimi, görüntü kaydi, dahili flas ve 5x dijital zum özellikleriyle geliyor. Gelistirilmis Media Player, resimleri ve slaytlari hizli bir sekilde görüntülüyor, filmleri tam ekran olarak pürüzsüzce oynatiyor ve tüm müzik arsivini düzenliyor. Sesler, cihazin üstündeki çift hoparlörden zengin stereo özelligiyle çalinabiliyor ve ayrica, Media Player ile kulaklik veya harici hoparlör kullanildigi zaman; “Lounge”, “Jazz” ve “Hip Hop” gibi ses ayarini yumusatan veya hareketlendiren tanimli 11 farkli ses düzenleyicisi sunuluyor.

BlackBerry® Desktop Manager yazilimi; müzik ve videolari yönetmek için, bilgisayarda fotograf düzenlenmesini veya albüm yaratilmasini kolaylastiran Roxio® Media Manager for BlackBerr® ve Roxio Photosuite® 9 LE’yi içeriyor. Müzik arsivlerini iTunes® ile düzenleyenler için yeni BlackBerry® Media Sync uygulamasi, iTunes dijital müzik arsivlerini akilli telefonla senkronize etme olanagi sunuyor***. Yüksek hizda USB 2.0 destegi, tüm dosyalarin masaüstü bilgisayardan BlackBerry Bold akilli telefona hizli bir sekilde iletilmesini sagliyor.

GÜÇLÜ WI-FI VE GPS
BlackBerry Bold akilli telefon, genisletilmis yüksek-hizda ag kapsamlari için; sirket veya kampüs kablosuz LAN açilimlarinda, Wi-Fi bölgelerinde ve kablosuz ev aglarinda kullanim için ideal olan 802.11 a/b/g Wi-Fi standartlarini destekliyor. Kullanicilarin, oturum açma islemi gerektiren korumali kablosuz aglara baglanmasini hizlandiran yeni bir “Push Button Kurulumu” da içinde yer aliyor.

BlackBerry Bold akilli telefon dahili GPS sayesinde; BlackBerry® Maps ve diger mekan-tabanli uygulamalari ve servisleri destekleyerek bulundugu yeri kesin olarak saptayabiliyor. Gelistirilmis özellikleri, daha hizli yükleme hizi ve eszamanli ses ve bilgiyi destekleme gücüyle BlackBerry Bold akilli telefon, kullanicilarin konusma yaparken dahi seyir halinde olmalarina imkan taniyor.

BIRINCI SINIF TELEFON
BlackBerry Bold akilli telefon, cihazin hassas ses noktasini yükselterek dinleme kalitesini ve netligini iyilestiren yeni bir akustik tasarima sahip. Ayrica; Sesli Arama (VAD) için Hoparlörden Bagimsiz Ses Tanima (SIVR), Hands-Free (Eller Serbest) kulakliklari, stereo kulakliklari, araç kiti (Bluetooth Uzaktan SIM Erisim Profili’ne bagli kalan araç kitlerini de kapsiyor) ve diger Bluetooth araçlarini destekleyen Bluetooth® 2.0 dahil birçok seçkin telefon özelligini de beraberinde getiriyor. Yeni akilli telefon, küresel dolasimi**** destekleyen ve 'gönder', 'bitir' ve 'sessiz' tuslari, akilli arama, hizli arama, konferans aramasi ve arama iletme özelliklerini içeren dört-bant EDGE ve üç-bant HSDPA cihazidir. Ayrica arka plandaki sesleri dengeleyen ses iptal teknolojisi, güçlü bir hoparlör telefon ve polifonik, mp3 ve MIDI melodilere destek özelliklerini de içeriyor.

GÜÇLÜ E-POSTA VE MESAJLASMA
Diger tüm BlackBerry akilli telefonlarda oldugu gibi; BlackBerry Bold, kullanicilara endüstrinin lider mobil mesajlasma çözümünü sunuyor. BlackBerry Bold akilli telefon, IBM® Lotus® Domino®, Microsoft® Exchange ve Novell® GroupWise® ortamlari içerisinde gelismis güvenlik ve bilgi islem yönetimi saglayan BlackBerry® Kurumsal Sunucusu ve küçük isletmeler için BlackBerry® Kurumsal KOBI yazilimiyla çalisiyor. Ayrica, kullanicilara on adete kadar is veya bireysel e-posta hesabina (en popüler ISP e-posta hesaplari dahil olmak üzere) erisim saglayan BlackBerry® Internet Servisi ve SOHO ile ev kullanicilari için BlackBerry® Unite! yazilimi ile de çalisiyor.

KULLANISLI AKSESUARLAR
BlackBerry Bold akilli telefon; stereo kulaklik, seyahat sarj cihazi, tasima kilifi ve USB kablosunu da içeren birçok kullanisli aksesuari da beraberinde getiriyor. Kullanicilar ayrica, birçok renk seçenegi olan degistirilebilir derimsi arka kapaklardan siparis vererek BlackBerry Bold akilli telefonlarini kisisellestirebiliyorlar. Tasinabilir / yeniden sarj edilebilir 1500 mAhr batarya; yaklasik 5 saatlik konusma süresi hedefleyerek uzun süreli kullanim ve 13 günlük bekleme süresi sagliyor.

Deri kilif ve tasiyicilari, sarj bölmesi, özel kulakliklar, BlackBerry® Remote Stereo Gateway ve Bluetooth kulakliklari içeren BlackBerry akilli telefon aksesuarlarini; perakende satis noktalarindan ve www.shopblackberry.com adresinden online olarak temin edebilirsiniz.

BlackBerry Bold akilli telefonunun (model numarasi: 9000), bu yazdan itibaren dünyanin dört bir yanindaki operatörler araciligiyla piyasaya sunulmasi planlaniyor.

miiliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area