Ads Area

AirTies, KOBI’lere çok hizli ve yüksek performansli ag çözümü sunan NSW-108 ethernet switch ürününü gelistirdi

AirTies, modemlerinde kullandigi yüksek yerel ag performansi ve teknolojisini, yeni ürünü NSW-108 ile KOBI’lerin begenisine sunuyor. 4 portlu modemler ve kablosuz erisim noktasi ürünleri ile ayni ethernet platformu üzerinde gelistirilen NSW-108, AirTies Ar-Ge’sinin bilgi ve birikimini kullanicilari ile bulusturuyor.
NSW-108, KOBI’lere yüksek hiz ve performans odakli, ayni zamanda da pratik bir yerel ag çözümü sunuyor. NSW-108 8 port 10/100 Mbps ethernet switch ile KOBI’ler diledikleri yerde, uzman bir teknisyen yardimina ihtiyaç duymaksizin, hizli ve pratik bir ag çözümüne kavusuyor.
Kullanici sayisi ve ag trafiginin yogun oldugu tüm ortamlarda, güvenli, kolay ve pratik kullanimiyla yüksek bir performans sunan NSW-108; mevcut ag yapisinda hiçbir degisiklik yapmaya gerek kalmadan kolayca aga dahil edilerek, mevcut agi genisletilebilme yetenegine sahip.
Özellikle is aglarinda, 100 Mbps hizinda ethernet performansi ile mükemmel bir çözüm saglayan NSW-108, aga istenilen sayida ethernet uyumlu cihazin (bilgisayar, network yazici, IP kamera, v.b.) dahil edilmesine de olanak sagliyor. Üstelik tüm bu cihazlarda ayrica bir ayar yapmaya gerek kalmadan, ilgili cihazlari NSW-108’e takip çalistirmak yeterli oluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area