Ads Area

AMAZON'DA FİAT ARABALAR SATILACAK

Son dönemlerde farklı sektörlere giriş yaparak farklı hizmetler sunmaya başlayan Amazon, otomobil satışına da başlayacağını duyurdu. 

İşte otomobil satışı ile ilgili detaylar. Amazon internet üzerinden pek çok farklı ürünleri satın alınmasını ve kargo yoluyla eve teslim edilmesini sağlarken otomobil satışında da önemli bir işbirliğine gitmeye hazırlanıyor.  

Satışlar İtalya İle Sınırlı Olacak 
Otomobil satışlarının başlangıçta sadece İtalya ile sınırlı olacağı belirtilirken Amazon servisi üzerinden İtalyanlar artık yeni araçlar satın alabilecek. 

Fiat Chrysler'in 3 farklı modelinin sunulacağı online satışlarda kişiler mağaza fiyatının çok daha altındaki bir etiket fiyatına yeni otomobilleri satın alabilecek.  

Araba Fiyatları Yüzde 33 Azalacak 
Kişilerin otomobil satın aldıktan sonra en yakın Fiat bayisine giderek evrakları teslim etmesi de gerekirken tüm bu işlemlerin yapılmasının ardından iki haftalık bir süre içerisinde araç özel bir şekilde müşterilere teslim edilecek. Mağaza fiyatının yüzde 33 oranında daha ucuz bir fiyat ile araçların satılacak olması bu araçlara ilginin olmasını sağlayacak.

İnternet üzerinden satılacak olan araçların modelleri ise şöyle; Fiat 500, 500L ve Panda. Bu 3 model dışında herhangi bir satış yapılmayacak fakat otomobil satışlarına ilgi gösterilmesi ve Amazon'un yüksek satış rakamlarına ulaşması farklı markalarla ve farklı ülkelerde satışların yapılmasını sağlayabilecek. 

Bu açıdan Amazon tarafından yapılan çalışma bir ilk olduğu gibi önemli bir deney olarak da görülüyor. Kişilerin uygun fiyatlar nedeniyle internet üzerinden satın alma işlemlerinin yapılması da mümkün görünüyor. Bu bakımdan Amazon'un nasıl bir satış istatistiği yakalanacağı merak ediliyor.veteknoloji

Ads Area