Ads Area

Schafer’la Anneler Günü Kutlaması

Schafer’dan Anneler Günü’ne Özel Hediyeler 2004 yılından itibaren züccaciye sektöründe faaliyet gösteren, yenilik ve özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, “Her Anneye Schafer” mottosuyla Anneler Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor. 
 

Schafer, Anneler Günü’nde, “Her Anneye Schafer’’mottosuyla müşterilerine hem yüksek kaliteli hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. 
 


Schafer tarafından hazırlanan Anneler Günü ürün yelpazesinde yer alan Schafer Home ürün kategorisinden Pinco çift kişilik nevresim takımı, Rosemarry çift kişilik nevresim takımı, sofra kategorisinden ise Premium Touch kahve fincan seti, Fantasy kahve fincan seti, Schafer Fairy pasta servis seti ve Schafer Sweet kahvaltı takımı gibi farklı kullanım alanlarına uygun çeşitli seçenekler bulunuyor. 
 
 Schafer Home kategorisinde yer alan Pinco ve Rosemarry çift kişilik nevresim takımının içinde 200x220 cm nevresim, 220x240 cm çarşaf, 2 adet 50x70 cm yastık kılıfı yer alıyor. Kolay ütülenebilir özellikte kumaş dokusu ile pratik bir kullanım sağlayan setler minimal desenleri ve pastel renkleri ile yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap ediyor. 
 
Schafer sofra kategorisinde yer alan onlarca çeşit üründen biri olan Premium Touch 2 Kişilik, 4 parçalı porselen kahve fincanı seti gold detaylı gri ve beyaz renk seçeneğiyle ikramlara zarafet katıyor. 6 kişilik ve 12 parçadan oluşan Schafer Fantasy porselen kahve fincanı seti ise baharın renklerini taşıyan şık tasarımı ile ikramları güzelleştiriyor. 
 
Schafer Fairy pasta servis seti içeriğinde yer alan toplam 18 parçadan oluşan seramik pasta servis seti, 6 adet 20 cm pasta tabağı, 6 adet 10 cm çay tabağı, 6 adet çay bardağı ile annelerin birbirinden güzel ikramlarını sunmaları için şık bir hediye. 
 
Hepsi birbirinden zarif 4 farklı desen seçeneğiyle Schafer müşterilerine sunulan bu zarif set Anneler Günü’ne özel armağan seçenekleri içinde öne çıkıyor. Schafer Sweet 6 kişilik seramik kahvaltı takımı ise pazar sabahları bütün ailenin bir araya geldiği kahvaltı sofralarına renk katıyor. 
 
Sweet kahvaltı takımı içinde 6 adet 19 cm yuvarlak tabak, 4 adet 10 cm reçellik 10cm, 2 adet 11x24 cm ölçülerinde sunum tabağı ve 2 adet kâse bulunuyor. 2 farklı seçeneğe sahip olan set modern desen ve tasarımıyla dikkat çekiyor. 
 
Türkiye çapında 53 mağazası ve 2.000 adedi aşan satış noktasında sunduğu özgün tasarımlı ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, züccaciyeden pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle Anneler Günü için binlerce çeşit hediye seçeneği sunmasıyla da öne çıkıyor. 
 
Schafer, annelerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armağan vermek isteyen müşterilerini kendilerine en uygun hediyeyi seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.  
 
SCHAFER Hakkında:  
Schafer, 2004 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. 
 
Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor. 
 
İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area