Ads Area

Honor Magic Vs ile iF Tasarım Ödülü 2023'te Fark Yarattı!

Teknoloji devi HONOR 25 Mayıs 2023’te Çin’in Shenzhen eyaletinde gerçekleşen prestijli iF Design Award 2023'te toplamda dokuz ödülün sahibi oldu. 
 

Ödüllerin sahibi olan sektöründe lider HONOR Magic Vs; Film Modunda Video Kaydı; Sihirli Çekim, Tek Çekimde Daha Fazla Önemli Nokta; Solo Cut Modu ve Çoklu Video Kaydı gibi kamerasının olağanüstü özellikleriyle ön plana çıktı. 
 


Yapay Zeka Gizlilik Çağrısı ve Kulaklık Sıcaklığı Ölçümü gibi diğer birçok HONOR özelliği de teknoloji devinin misyonuyla parelellik gösteren insan merkezli tasarımın ve inovasyona olan sarsılmaz bağlılığının altını çiziyor. 
 
Çok sayıda iF Tasarım Ödülü almaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Honor Device Co. Ltd. Ceo’su George Zhao sözlerini şu şekilde sürdürdü: 
 
“Bu ödüller vizyonumuzu doğruluyor ve gerçek kullanıcı sorunlarını çözen, amaca yönelik, insan merkezli yeniliklere yönelik gerçek talebe dikkat çekiyor. 
 
Herkes için yeni bir akıllı dünya yaratma taahhüdümüzle, ürün ve hizmetlerimizle daha sezgisel teknoloji çözümleri getirerek teknoloji ve tasarımın sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz.” 
 
HONOR Magic Vs üst düzey donanımı ile kendini gösterdi  
HONOR Magic Vs, sektörüne liderlik eden katlanabilir menteşesi ve ekranının yanı sıra yeni bölünmüş ekran navigasyon işlevi ve ekranlar arası işbirliği modu ile sunduğu üst düzey deneyim sayesinde toplamda 9 ödül kazanmayı başardı. 
 
HONOR'un yenilikçi fotoğraf ve video çekim deneyimini sunan Magic Vs, Film Modunda Video Kaydı; Magic Modu, Tek Video Farklı Kareler; Solo Cut Modu ve Çoklu Video Kaydı ve tasarım mükemmelliği ile ödüllere layık görüldü. 
 
Kameranın kullanımını daha sezgisel hale getiren akıllı özellikler, kullanıcıların birbirinden değerli anlarını koruyabilmek adına yüksek kaliteye sahip görüntüleri daha kolay yakalamalarına yardımcı oluyor.  
 
HONOR Earbuds 3 Pro ses teknolojisinde çığır açtı 
iF Design Award 2023’te birçok ödülü evine götüren HONOR, aramalar sırasında ses sızıntısına çığır açan bir çözüm sunan HONOR AI Privacy Call ve Vücut Isısı Ölçümü özelliği geliştirilen HONOR Earbuds 3 Pro ile prestijli tasarım ödüllerine de layık görüldü. 
 
Red Dot Award ve International Design Excellence Award (IDEA) ile birlikte dünyanın önde gelen üç tasarım ödülünden biri olan iF Design Award’a, uluslararası tasarım uzmanlarından oluşturulan panel tarafından değerlendirilmek üzere dünya çapında 56 pazardan yaklaşık 11.000 başvuru yapıldı. 
 
Katılımcılar Ürün, Ambalaj, İletişim ve Hizmet Tasarımı, Mimari ve İç Mimari, Profesyonel Konseptler, Kullanıcı Deneyimi (UX) ve Kullanıcı Arayüzü (UI) dahil olmak üzere dokuz farklı disiplin ve 82 ödül kategorisinde yarıştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area