Ads Area

Honor, Magıc 5 Pro İle Standartların Ötesinde

Geliştirdiği üst düzey Ar-Ge çalışmaları sayesinde yeniliklere öncülük eden teknoloji devi HONOR, üst segment işlemcisi, benzersiz fotoğraf kalitesi ve güçlü bataryaya sahip modeli Magic 5 Pro ile standartların çok ötesinde bir teknoloji sunuyor. 
 

Ar-Ge yatırımlarıyla birlikte global pazarda çok hızlı bir şekilde büyümeye devam eden HONOR, vizyonu doğrultusunda geliştirdiği ürünler ile birçok kullanıcı tarafından yüksek talep görmeye devam ediyor.  


 
Güçlü Ar-Ge çalışmalarının bir yansıması  
Üst düzey Ar-Ge gücünün başarılı bir çıktısı olan HONOR Magic 5 Pro, kullanıcısına sunduğu özellikler sayesinde standart kalıpların ötesine geçmeyi başardı. 
 
6,81 inç QHD+ LTPO OLED 120 Hz. ekran kalitesine sahip olan HONOR Magic 5 Pro, alanında bir ilk olarak ekstra güçlendirilmiş 5100 mAh’lık bataryası ile kullanıcısına uzun süre yetecek pil ömrü sunuyor. 
 
Sadece bir telefon olmaktan da ileriye geçen HONOR Magic 5 Pro, 50 MP + 50 MP + 50 MP + 3D TOF özelliklerine sahip arka kamerası ve 12 MP + 3D TOF özelliklerine sahip ön kamerası ile kullanıcılarını üst düzey çekim kalitesi ile buluşturuyor. 
 
4K HDR10 video çekim kalitesi ve 10 bit ve FHD/23 FPS film modu ile kullanıcısının en özel anlarını üst düzey çekim kalitesi ile ölümsüzleştiren HONOR Magic 5 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin sağladığı performansı karşısında kullanıcılarında iz bırakıyor.  
 
Üstün teknoloji 
Geliştirilmiş kamerasıyla kullanıcılarına benzersiz fotoğraf ve video çekim deneyimi sunan HONOR Magic 5 Pro, 4k/30FPS performansı ile geniş açı ve gece modunda eşsiz çekim deneyimini kullanıcıları ile buluşturuyor. 3.5x, 10x, 50x ve 100x yakınlaştırılabilen kamerası en ince detaylandırmaları dahi kullanıcısının gözleri önüne seriyor. 
 
Adreno 740 grafik kartına ve 12GB bellek kapasitesine sahip olan HONOR Magic 5 Pro, içeriğindeki donanımlar sayesinde kullanıcılarına harika bir performans sunuyor. 
 
Pazarda büyüme hedefi 
Ar-Ge çalışmalarının ışığında gerçekleştirdiği yenilikçi ürün portföyünü her geçen yıl büyüten HONOR, 3 yıl içerisinde pazar payını ciddi bir şekilde arttırmayı hedefliyor. 
 
Alanında yeni olan birçok teknolojik gelişmeye öncülük etmesi ve ileriye dönük teknolojileri sayesinde kullanıcılarının yaşam kalitesini de güçlendirmeyi başarıyor. 
 
Çalışanlarının yüzde 25’inin Ar-Ge çalışmalarında görev aldığı HONOR, bu alana yaptığı yatırımlarla kısa zamanda Çin’de Ar-Ge çalışmalarına en çok yatırım yapan şirketler arasında 6. sırada yerini almayı başardı. 
 
Bu alanda hiç görülmemiş bir performansla global pazardaki hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area