Ads Area

Monster Notebook’ta yüzde 50 indirim kampanyası başladı

Monster Notebook; oyun dünyasına yeni bir soluk katan Pusat Clucth Gamepad ve ses deneyimini farklı bir boyuta taşıyan Bukra V1 ve Bukra V1 Max Bluetooth Hoparlör ürünlerinde geçerli, ikinci ürün satın alımlarında yüzde 50 indirim kampanyasıyla eğlencenin dozunu artırıyor. 

 
Pusat Clucth Gamepad, Bukra V1 ve Bukra V1 Max Bluetooth Hoparlör ürünlerinden ikinci ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar yüzde 50 indirim imkanından 30 Nisan tarihine kadar yararlanabiliyor. 
 


Kampanya, Nisan ayı sonuna kadar Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr’de geçerli olacak. Oyuncular ve yüksek performanslı cihazlara ihtiyacı olan kullanıcılara yönelik ürünler geliştiren Monster Notebook, Pusat Clucth Gamepad ve Bukra V1 ve Bukra V1 Max Bluetooth Hoparlör ürünlerinde geçerli yüzde 50 indirim kampanyasını başlattı.
 
 Pusat Clucth Gamepad ve Bukra V1 ve Bukra V1 Max Bluetooth Hoparlör ürünlerinde geçerli olan 2. satın alımda yüzde 50 indirim fırsatından, 30 Nisan 2023 tarihine kadar Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr üzerinden yararlanılabiliyor.  
 
Oyun deneyimini en üst seviyeye taşıyan gamepad: Pusat Clutch 
 
Oyun deneyimini en üst seviyeye taşıyarak oyun dünyasına eğlence katan Pusat Clutch Gamepad; ergonomik tasarımı, 12 saate varan çalışma süresi ve çoklu platform desteğiyle dikkat çekiyor. 
 
2.4 GHz bağlantı modu teknolojisiyle birlikte kablosuz oyun özgürlüğü sunan Pusat Clutch Gamepad, turbo modu sayesinde istenilen komboyu gerçekleştirme imkanı sağlıyor. 
 
Pusat Clutch Gamepad’in potansiyometre özelliği ile birlikte artık yarış oyunlarında istenilen kadar gaza ya da frene basmak mümkün. Sol ve sağ tetik tuşlarına uygulanan farklı kuvvetleri farklı şekilde algılayan Pusat Clutch Gamepad, en heyecanlı anlarda hassas ayar yapabilme fırsatı sunuyor.  
 
Kesintisiz eğlence vadeden hoparlör: Bukra V1 
Bukra V1 Bluetooth Hoparlör, her yerde yüksek kaliteli ses deneyimi sunan taşınabilir bir ürün olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şık ve dayanıklı yapıya sahip olan bu hoparlör, Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde hızlı ve kolay bağlantı sağlıyor. 
 
IPX7 suya ve toza karşı dayanıklılığı ile dış mekan kullanımına da uygun olan Bukra V1, 12 saate kadar müzik dinleme süresi ve 20 Watt ses gücüyle kesintisiz eğlence vadediyor. 
 
Bukra V1 Bluetooth Hoparlör’ün 10 metre mesafeye kadar olan çekim gücü ve 500 gram ağırlığı sayesinde kullanıcılar her yerde mobil olmanın keyfini çıkarıyor. Ayrıca Bukra V1 Bluetooth hoparlörün üzerinde Micro SD kart girişi, Aux input ses girişi ve Type-C şarj girişi de bulunuyor.  
 
Premium deneyim yaşatan hoparlör: Bukra V1 Max 
Hem göze hem de kulağa hitap eden Bukra V1 Max, üretildiği yüksek kaliteli malzemeler sayesinde Premium bir deneyim yaşanmasını sağlıyor. 
 
Aşınma, ısınma ve suya dirençli yapısıyla dikkat çeken ürün, eğlenceye ara vermeden istenilen yerden müzik keyfinin yaşanmasına imkan tanıyor. 
 
7,5 saatlik pil ömrüyle her anın dolu dolu müzik keyfiyle geçmesini mümkün kılan Bukra V1 Max, mikrofon desteği sayesinde telefon ve konferans görüşmelerinin de kolaylıkla yapılabilmesini sağlıyor. 
 
Son gün 30 Nisan 
Pusat Clucth Gamepad, Bukra V1 ve Bukra V1 Max Bluetooth hoparlör ürünlerinde geçerli 2. üründe yüzde 50 indirim fırsatı için son gün 30 Nisan 2023. Kampanyadan faydalanmak için Monster Notebook mağazalarını ve monsternotebook.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area