Ads Area

MediaMarkt’tan Yeni Ramazan Kampanyası

MediaMarkt’ın devam eden Ramazan Kampanyası kapsamında fritöz, blender, çok amaçlı pişirici, dikey süpürge, çay makinesi ve dizüstü bilgisayar gibi farklı ürünler 10 Nisan’a kadar çeşitli fırsatlarla satışa sunulacak. 
 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, “Ramazan’da yemekler sizden, teknolojileri bizden!” sloganı ile düzenlediği Ramazan Kampanyası’na devam ediyor. 
 


7-10 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında fritöz, blender, çok amaçlı pişirici, dikey süpürge, çay makinesi ve dizüstü bilgisayar gibi farklı ürünler çeşitli fırsatlarla satışa sunulacak. 
 
Kampanya kapsamında
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 LT Fritöz 2.799 TL’den 
Arzum AR1032 Shake’n Take Kişisel Blender 799 TL’den 
Altus AL 7951 Çay Makinesi 999 TL’den 
Philips HD2151/62 All-in-One Cooker Çok Amaçlı Pişirici 4.899 TL’den 
Roborock Dyad Islak & Kuru Akıllı Dikey Süpürge 7.499 TL’den Asus X1502ZA-EJ771W Dizüstü Bilgisayar 13.299 TL’den satışa sunulacak. 
 
MediaMarkt’ın kampanyası hem Türkiye genelindeki 90 mağazasında hem de online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak. Tüketiciler kampanyaya dair detaylara Ramazan Kampanyası | MediaMarkt! adresinden ulaşabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area