Ads Area

İstanbul metrosunda nefes kesen yarış

No Reason Co, Londra metrosu ile yapılan meydan okumayı İstanbul metrosunda gerçekleştirdi. 
 

Türkiye’de ilk kez metro ile yarışılan ve başarıyla sonuçlanan meydan okumada koşucular ve tüm ekibe Samsung Galaxy ekosisteminin öne çıkan ürünleri Watch 5 Pro, Flip 4 ve SmartTag eşlik etti. 
 


No Reason Co ekibi daha önce Londra metrosunda gerçekleştirilen ve büyük ses getiren challenge’ı özetleyen ‘Londra metrosundaki bazı istasyonlar kısa... O kadar kısa ki koşması daha az zaman alıyor’ tweet’ini meydan okuma olarak kabul ederek, Subway Pacers projesi ile yanıt verdi. 
 
No Reason Co ekibinin dinamizm ve enerjisiyle hayat verdiği videonun çekimleri, mesafelerin bir hayli zorlayıcı ve uzun olduğu İstanbul metrosunda gerçekleştirildi. 
 
Çekimlerde koşucular ve ekibin diğer üyeleri, Samsung ekosisteminin öne çıkan ürünlerinden Watch 5 Pro, Flip 4 ve SmartTtag’I kullandı. 
 
İki metro arasında 1440 metre mesafe kat edildi 
Tüm dijital platformlarda yayına giren videoda, Sağmalcılar ile Büyük İstanbul Otogarı arasındaki metro istasyonları arasında koşucuların zamanla yarışına tanıklık ediliyor. 
 
Heyecanlı, dinamik bir kurguyla verilen yarış temalı videonun başında, No Reason Co ekibinin üyelerinden birkaçı metro durağında iniyor ve gelecek durağa koşarak metroyu yakalamaya çalışıyor. 
 
İstanbul sokaklarında, içinde onlarca basamak merdiven iniş çıkışı ve yokuşu barındıran 1440 metrelik mesafeyi kat eden koşucuların stres seviye takibi Watch5 Pro ile yapılırken aynı zamanda nabız kontrolü ve kaydı da gerçekleştiriliyor. 
 
Videoda, aynı anda trenin içinde bulunan No Reason Co ekibi üyeleri ise, koşucu arkadaşlarını SmartTag aracılığıyla takip ederek anlık olarak nerede olduklarını paylaşarak süreci en sağlıklı sekilde tamamladı.  
 
Deneme Türkiye’de bir ilk 
Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan nefes kesen bu koşu denemesinde metro ile yarışırken, Samsung ürünleri aracılığıyla da süreç her an takip edildi ve yarış sonucu No Reason Co ekibinin başarısıyla sonuçlandı. 
 
İki durak arasında var olan 1440 metrelik mesafeyi koşucuların biri 5 dakika 10 saniye, diğeri 5 dakika 30 saniyede kat etti. No Reason Co’nun heyecanlı meydan okumasını izlemek isteyenler https://l24.im/Yut7y Subway Pacers videosuna ulaşabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area