Ads Area

İş Bankası, kobilere Vodafone Business Red Enerji çözümünü sunacak

İş Bankası, Vodafone Business ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında portföyünde yer alan 200 KOBİ müşterisine 12 ay boyunca enerji tüketimlerinde tasarruf elde ederken karbon emisyonlarını azaltmalarını sağlayacakları, Vodafone Business Red Enerji çözümünü sunacak. 
 

 İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, ihtiyaca yönelik geliştirdiği dijital çözümleriyle işletmelere verimlilik ve tasarruf imkânı sunuyor.


 
İş Bankası, KOBİ müşterilerinin enerji tüketimlerinde tasarruf elde etmelerine Vodafone Business’ın Red Enerji çözümü ile katkı sağlıyor. 
 
Banka, kredilendirme ilkelerine uygun çevreci kredileri kullanacak müşterilerine Vodafone IoT Teknoloji Tabanlı Enerji Verimliliği Hizmet Paketi’ni sunacak. 
 
KOBİ’lerin enerji verimliliği sağlayarak karbon ayak izlerini azaltmalarına ve aynı zamanda maliyetlerini düşürmelerine olanak veren çevreci kredi ürünleri ile teknolojik çözümleri bir arada sunulacağı Vodafone Business Red Enerji IoT Hizmet Alım Projesi kapsamında, çevreci kredi ürünlerinden en az birini kullanacak olan banka portföyünde yer alan 200 adet KOBİ müşterisine 12 ay boyunca bu hizmetin sunulması hedefleniyor. 
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, iş birliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
 
 “İşletmelerin, enerji tüketimini anlık olarak doğru bir şekilde raporlayıp kontrol etmek, enerji tüketimini doğru kaynak yönetimi yaparak azaltmak ve uzaktan havalandırma, aydınlatma gibi donanımların kontrolünü gerçekleştirmek gibi ihtiyaçları bulunuyor. 
 
Elektrik tüketimini %30’a kadar azaltan Red Enerji çözümümüz ile elektrik tüketen cihazların enerji takibini ve makineler arası karşılaştırmalı raporlamaları yapabiliyorsunuz. Makinelerin enerji tüketimini uzaktan izleyebiliyor, geçmişe yönelik tüketimi görebiliyorsunuz. 
 
Ayrıca; klimaları uzaktan kontrol ederek istenen dereceye otomatik ayarlayabiliyor, iç-dış aydınlatmaları tek tuşla uzaktan yönetebiliyorsunuz. 
 
Reaktif enerji takibi ve alarm sistemleri ile istenmeyen tüketimlerin de önüne geçebiliyorsunuz. Bu teknolojiyi İş Bankası ile birlikte KOBİ’lerde daha da yaygınlaştırmaktan ötürü çok mutluyuz.”
 
 İş Bankası KOBİ ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Özge Küllah Kurtuluş ise şunları söyledi: “Sürdürülebilirlik kapsamında farkındalık yaratarak ortak geleceğimize katkı sağlayan aksiyonlar alıyor ve bu yaklaşımımızı somut çıktılara dönüştürüyoruz. 
 
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na katkı sağlamak ve İş Bankası’nın sorumlu bankacılık ilkeleri doğrultusunda, düşük karbon ekonomisine geçişte bankacılık sektörüne düşen önemli rolün bilinciyle yenilenebilir enerji, enerji ve kaynak verimliliği projelerine finansman desteğimizi artırıyoruz. Bu alandaki ürün ve hizmet çeşitliliğimizi stratejik iş birlikleri ile genişletiyoruz. 
 
Vodafone Business’ın Red Enerji çözümü sayesinde firmaların fabrika veya üretim tesislerindeki enerji tüketim verilerini tek bir platform üzerinden izlemeleri ve kontrol edebilmelerine yönelik KOBİ müşterilerimize enerji tüketimlerinde tasarruf sağlayabilecekleri Vodafone IoT Teknoloji Tabanlı Enerji Verimliliği Hizmet Paketi sunarak verimli dönüşüm hareketini başlatıyor ve KOBİ’lerin yeşil dönüşümüne katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area